Ea și El

Frazele care omoară iubirea

Iubirea este un lucru sfânt, fără de care nu este posibilă viața pe pământ. Este ceea ce ne face cu adevărat fericiți.
Iubirea se cuibărește în sufletele noastre, determinându-ne să facem cele mai incredibile fapte, să atingem cele mai spectaculoase înălțimi sau dimpotrivă, să cădem în picaj, precum păsările… Oricât de înălțător n-ar fi acest sentiment, are și el dificultățile sale și, din nefericire, este mult mai ușor să-l dărâmi, decât să-l construiești.

Dragostea și cuvintele.

Toate cuvintele și frazele, construite cu ajutorul lor, poartă în sine un anume înțeles, un anume sens, care-i poate supăra pe oameni, sau dimpotrivă, stimula. Ele au o importanță covârșitoare, generând diferite emoții. În culmea furiei ești inclinată spre a spune multe lucruri negândite, care pot răni pe cineva drag și chiar pot periclita sentimentele ce te leagă de acel om. De aceea, este bine de știut ce anume NU ai voie să-i spui jumătății tale, sub nicio formă.

EU NU TE IUBESC!

O astfel de frază, spusă la nervi, poate rămâne pentru totdeauna în memoria omului iubit și-l poate face să se îndoiască mereu, pe viitor, de dragostea voastră. Ceea ce va influența în sens negativ relația voastră. Puneți cruce odată pentru totdeauna unei astfel de declarații! Partenerul vostru trebuie să știe că îl iubiți nespus și că relația voastră este extrem de importantă pentru dumneavoastră.

Frazele care fac atingere punctelor sensibile ale celuilalt

Cu siguranță, fiecare om are punctele sale nevralgice, pe care le știu numai oamenii foarte apropiați lui. Niciodată nu trebuie să folosiți aceste lucruri împotriva lui. În culmea furiei, avem tendința de a răni, de a spune ceva care să-l lovească cât mai tare pe celălalt, simțim nevoia să folosim ceea ce știm numai noi despre el. Să nu uităm că furia noastră va trece, însă omul iubit nu va uita niciodată ceea ce i-am spus, la nervi.

Trecutul

Amintindu-ne vechile supărări și scoțându-le celor dragi ochii cu ele, nu faceți decât să vă îngropați fericirea Prezentului. Tot ce a fost cândva, trebuie să rămână în Trecut și nu trebuie readus în Prezent. Numai așa veți reuși să vă păstrați sentimetele și emoțiile.

Comparațiile

De multe ori, simțim nevoia să ne comparăm jumătățile cu alți oameni, rănindu-i foarte tare și umilindu-i. Nu trebuie să facem niciodată acest lucru, căci în acest fel distrugem demnitatea celuilalt și încrederea acestuia în sine. Mai bine spuneți-i celui drag că el este cel mai bun și că nu mai aveți nevoie de nimeni altcineva.

Sfaturile de mai sus sunt menite să vă ajute să vă păstrați iubirea intactă și să vă feriți de acele fraze supărătoare, care vă pot distruge relația. Țineți cont de ele și nu uitați niciodată de forța nebănuită a cuvintelor!

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.