Acasă la mine Florile Florinei

Fii isteaţă cu buchetul de mireasă!

Multe femei se împotmolesc în buchetul de mireasă. Le înţeleg, sunt atâtea pe internet că e greu de decis. Mă sună disperate să le dau un sfat. Le întreb: cum e rochia, dreaptă, conică, pe sârme? Ce formă are decolteul? Ce merge cu toc cui, ce merge cu părul prins în coc? Ce culoare e rochia? Ce fel de alb? Ce fel de lila?
floriIubitelor, secretul e acesta: faceţi în aşa fel încât să nu vă strige nimeni, căruia îi blocaţi şoseaua cu coloana, „cin’ te-a făcut mireasă, fă, urâto?”. Glumesc! Nu ar trebui să vă intereseze decât să nu ţipe buchetul ceva, iar voi altceva. Câteva reguli:
· Buchetul rotund, cu cozi lungi, legate cu panglică, merge cu cele mai multe croiuri de rochie. Atenţie! Buchetul e ca o bijuterie mai mare, nu încărcaţi ţinuta cu cercei enormi sau diademe exagerate. Simplitatea e noul roz!
· Buchetul care se prelinge, care curge pe mână, se potriveşte cu o rochie mai mulată, sau care curge pe trup, ca apa pe o sirenă
· Mai multe feluri de alb sau combinaţiile alb-galben nu sunt o idee bună. La rochia crem nu merg prea bine kale, la cea de culoarea zăpezii nu se potrivesc crini imperiali. Sunt culori pale care merg, totuşi: roz. Cu el nu daţi greş.
· Cominaţii bune de culori: galben cu mov, roşu cu verde, portocaliu cu albastru
· Un păr despletit trebuie să fie sănătos şi foarte bine tuns ca să stea ca în reclame. Dacă reuşiţi aşa ceva, alegeţi buchete mici. Nu creaţi un conflict, vă rog frumos!
· Şi dacă nu vă decideţi, totuşi, recurgeţi la trandafiri roşii, roz sau albi. Mulţi, abia deschişi, fermecători. Ca aceştia de la mine din mână!
…În rest, iubiţi florile în fiecare zi