Femei de 10

5 dovezi că, pe măsură ce înaintează în vârstă, femeile seamănă tot mai mult cu mamele lor

Lumea obișnuiește să spună: vrei să știi cum va arăta, peste ani, soția ta – privește-ți soacra!”. Firește că această teorie nescrisă are și adepți și adversari. Haideți să spunem, pur și simplu, că este o regulă cu destule excepții, ca să liniștim pe toată lumea!

Și, ca să întărim cele de mai sus, vă propunem să aruncați o privire la un proiect foto inedit, la care au luat parte numeroase cupluri mamă-fiică. Ele au negat, la început, ca ar semăna unele cu altele, asta până în momentul în care iscusiții fotografi au alăturat, două câte două, fotografiile…

1. Sarah Pearson (stânga) are 62 de ani, este din Londra și are trei copii. Deține o companie de PR. Fiica sa, Klemmy (dreapta) are 30 de ani, locuieste tot la Londra si este directoarea agenției mamei sale. Sarah consideră că fiica sa este mult mai frumoasă, decât a fost ea în tinerețe, iar Klemmy a declarat că ar fi fericită să semene cu mama sa, atunci când va avea vârsta ei.

image
2. Josie O’Rourke (stânga) lucrează ca adjunct al directorului unei librării. Este divorțată și locuiește în Hastings, Sussexul de Nord. Jodie, fiica ei de 24 de ani (dreapta) este manager și locuiește în estul Londrei. Josie nu acceptă că îmbătrânește, mai ales că în tinerețe a fost foarte frumoasă. De șase ani își face injecții cu botox. Fiica ei este convinsă însă că mama sa este în continuare la fel de atrăgătoare.

image

3. Esther Savage (stânga) este pensionară. Este căsătorită și locuiește în Isle of Sheppey, districtul Kent. Fiica ei Wendy Brak, în vârstă se 43 de ani (dreapta) lucrează ca și psiholog pentru copii și locuiește, împreună cu fiul său în vârstă de 3 ani, în vecinătatea mamei sale. Esther recunoaște că s-a neglijat, după ce s-a căsătorit și a devenit mamă. Insă fiica ei consideră că îmbătrânirea aduce cu sine și un lucru bun: te mai eliberează de probleme.

image

4. Frances Dunskombe este o fostă casnică, devenită model. Ea locuiește în Surrey și are o fiică – pe Tineka Fox, în vârstă de 57 de ani, căsătorită și mamă a trei copii mari. Și ea locuiește tot în Surrey.
Fracis se considră în continuare tânără și-i place foarte mult să danseze. Nu a crezut niciodată că seamănă cu fiica sa, până nu a văzut cele două fotografii alăturate. Tineka consideră că mama sa a arătat întotdeauna trăznet. Ea mărturisește că este fericită că a moștenit de la mama sa gene foarte bune și apucături sănătoase.

image

5. Rhonda Mackintosh (stânga) are 45 de ani, este model și locuiește cu soțul și doi copii în Glasgow. În dreapta se afla Darcey, fiica sa de 15 ani. Mama sa spune că atunci când își privește fiica, se vede pe ea, în tinerețe. La rândul ei, Darcy recunoaște că această asemănare izbitoare a lăsat-o cu gura căscată!

image

Sursa : www.dailymail.co.uk
Imagine reprezentativă: lifeisfoto.ru

Etichete
Uscatoare rufe