Diverse

Fericirea e o ambiție

​Dacă am crezut vreodată că despre iubire e frumos să scrii, atunci m-am înșelat. Despre fericire este…Și aici vă opresc timp de câteva secunde să meditați: Ce-i fericirea pentru voi? Ei bine, pentru mine-i o ambiție. Și tristețea-i o ambiție, dar azi doresc s-o uit pe loc secund.

​AMBIȚIA. Da, chiar ea. Aceea de a merge înainte sau de a rămâne în urmă, după caz. Totuși, să nu rămâneți în urmă, ritmul e alert aici și am zis că vorbim despre fericire! Fericirea e o alegere. Alegi să fii sau să nu fii. Alegi să te ambiționezi să fii sau nu, că doar lumea asta nu-i doar pe pozitiv, oamenii mai cântă și pe negative. Și nu-i nimic greșit aici, e doar echilibru. În fiecare zi, la fiecare pas, cu fiecare gând, alegi. Probabil ai mai auzit și vei mai auzi că fericirea ta ține de tine. Nimic mai adevărat. Fericirea ta ține de ambiția ta de a te bucura de viațăși-o să tot pun accent pe tot ce e al tău. Pentru că tu știi cel mai bine ce e bine pentru tine, nu cei din jur. Cei din jur sunt doar oglinda ta. Nu există nicio formulă magică, niciun ingredient secret, deși oamenii caută în continuare, doar că în locuri nepotrivite. Caută cu disperare în exterior ceva ce se găsește frumos ambalat în interior: propria fericire.
​Poate sunt cuvinte mici, dar ele spun ceva măreț. Ați căutat vreodată în sufletele voastre? Fericirea e în noi. Dacă n-ați găsit-o, mai uitați-vă o dată! Eu tot om sunt, așa ca voi, uneori uit unde să caut. Teoria o știu și o scriu, însă practica mă omoară. De multe ori sunt de părere că ar trebui să îmi recitesc articolele,poate așa mă învăț și eu minte sau poate doar am nevoie de un MemoPlus, cine știe. Până atunci încercați și voi!

Foto: amosnews.ro / sfatuitoarea.blogspot.com

Etichete
Uscatoare rufe