banner marshal garden
Ea și El Pe canapea

Femeile au nevoie de Bărbați

Au nevoie de bărbați așa cum „Peștele are nevoie de bicicletă”, ar zice gurile rele. O femeie nu are nevoie de un bărbat. Ea poate duce în spate toată suferința lumii. In tăcere va suferi și va plânge. Ghemuită și nederanjată. Lacrimile ei sunt îndeajuns să îi acopere trupul cicatrizat de rănile timpului.

Și, cu toate acestea, femeile au nevoie de bărbați. De bărbații-copii. De bărbații jucăuși, romantici și naivi. Puternici dar vulnerabili. Vulnerabili unei iubiri pe care nu o pot refuza. De bărbații care pot iubi și care se lasă iubiți.

O femeie are nevoie de bărbatul care să o iubească și pe care îl poate iubi. De la începutul zilei și până la sfârșitul lumii. O femeie are nevoie de bărbatul pe care îl caută, inconștient, în toată mulțimea de bărbați care trec în viteză pe lângă ea. Bărbatul imperfect. Bărbatul deloc ideal. Bărbatul cu bune și cu rele.

Femeile au nevoie de bărbati așa cum bărbații au nevoie de femei. Și nu pentru că s-ar plictisi, ci pentru că Nu se poate altfel.
Când iubești, nu te poți plictisi. Iar când nu o faci, nu ești nimic. Nu am putea vorbi de împlinire, de echilibru, de armonie, de creație, de agonie și de extaz, de fericire și de suferință, de zâmbete și de lacrimi. Așa se nasc poveștile.

Pentru că atunci când un bărbat iubește o femeie se simte, in sfârșit, bărbat! Iar femeia care iubește este femeia frumoasă. Femeia imperfectă și Bărbatul imperfect … O imagine perfectă!

Cine spune altceva, nu a cunoscut … Iubirea!

___________

Pune mâna pe ea! 🙂 Iubind-o pe Ea! Comand-o acum! De unde? De aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Femei de 10 pe Facebook