Ea și El Pe canapea

Femeia nu e fraieră!

Alexandru Chermeleu

Femeia nu-i curvă și nici fraiera! Ești tu un bou!

Atunci cand i-ai pus mana pe picior ai crezut ca o dai pe spate. Scaunul ei nici nu s-a clintit. 🙂 Te privea cu aceiași ochi ce străpung clipe. Nu te-ai putut abține si i-ai spus ca i-ai trage vreo doua palme peste fund. Doua palme ar trebui sa iti tragi tu. Femeile ușoare se impresionează asa. In cazul lor, sufletul nu cântărește nici macar un gram de finețe si subtilitate a ființei. Palmele la fund, mai târziu. Mai întâi, mângâie-i mintea. Nu degeaba se spune ca zona erogena a femeii este situată in creier. Acolo trebuie sa țintești, maestre. Nu jos sau intre sâni. Acolo poate ținti orice prost. Cu sau fara luneta feromonilor, atent potrivită in serile in care visezi la o tăvăleală gratuită.

Nu e rau s-o vezi in pat. E si mai misto sa te trezești alaturi de ea in diminețile in care multi dau bir cu fugiții. S-o bagi in pat e usor. S-o bagi in suflet, al naibii de greu. Unii ar muta si munții numai pentru a-i escalada vârfurile înghețate din inima. Tu ai trânti-o la perete iar mai apoi i-ai trânti telefonul in nas, a doua zi. Si-apoi te miri ca femeile sunt “curve”. Curva esti tu cand te-ai hotărât sa te joci cu mintea ei. Pe ea nu ai întrebat-o nimic. Un joc autentic de seducție e musai sa aibă doi protagoniști. Tu nu ai vrut sa o seduci pe ea. Tu doar ai vrut s-o f*i. Ai încurcat ordinea. Căci trupul fara minte nu e decat o jucărie prăfuită.

Femeia nu e fraiera. N-o poti prosti asa cum ai visat azi noapte. Nu poti sa-i furi un zâmbet daca nu ii așezi emoții in sertarul ființei.

Exista, in schimb, si femei fara majusculă.
Cu astea tu te-ai potrivi instant. E femeia care iti râde cand îi arați un deget. Ca proasta-n târg cand târgul este plin de marfa ieftină. Pe asta poti s-o bagi in pat ca nu se supara. Nici n-ai nevoie de cuvinte multe. E suficient sa pari ceea ce nu esti. La fel ca ea.

Dar mai exista si Femei misto. Femei ce si-au deschis mintea si inima. Femei ce nu se lasa prăduite de orice impostor ce calcă apăsat peste cadavre. Femei ce-au învățat iubirea. In primul rand sa se iubească mult. Cu ele-i greu s-o scoți la capăt. Cu ele stai cu ea in pantaloni. Cu ele Riști sa pari doar un bufon! 🙂

Femeia nu-i curva si nici fraiera! Esti tu un bou atunci cand te-ai repezit ca un taur in călduri inspre ea. Păcat! Ai ratat iubirea ei.

Mă numesc Alexandru Chermeleu. Sunt psiholog, autor, blogger si visător. Puțin din toate! Daca vrei să fii printre primii cititori ce pot intra in posesia primului meu roman, Desculță printre pietre reci, înscrie-te pe linkul de mai jos și așteaptă mesajul meu.

Click aici: https://stylishedbooks.ro/desculta-printre-pietre-reci-vol-1