Frumusețea femeii Diamond Modă

Femeia – al cincilea anotimp

Mă gîndesc cu duioșie în fiecare martie la Femeia universală, la femeia-copil, femeia-iubita, femeia-soția, mama, sora, bunica, prietena… Mă gândesc la puterea magică a celui de-al cincilea punct cardinal pe care l-a inventat un bărbat dezorientatși l-a numit…”soția mea”.

Anul acesta, am cules cele mai frumoase zile din fiecare anotimp și am construit femeia de azi: sublimă, minunată, completă!

I-am dat prospețimea primăverii cu puterea ei de de a iubi mereu cu elanul și cu energia din fiecare început.

I-am dat căldura verii ca să poată fi mamă, așa cum sunt toate mamele, când își simt prima dată pruncii: luminoase, calde și bune, de neînlocuit.

I-am dat nostalgia toamnei în privire, să-și țină amintirile la adăpost de ploi, de întuneric și de furtuni neașteptate dar inevitabile.

Si i-am dat frumusețea de gheață a iernii, să poată înfrunta hotărâtă prejudecățile, grindina de vorbe rele sau greutățile nebănuite în gerurile care, uneori o așteaptă.

Inzestrată cu toate acestea, se dăruiește necondiționat celorlalți, fără ezitare și fără calcule… fără să știe dacă, la sfârșitul zilei îi mai rămâne timp ca să viseze un vis dorit și nevisat… sau să se privească în suflet și să se întrebe: Eu cine sunt astăzi?

E un notimp nesfârșit de tandrețe în viețile celor pe care îi iubește… deci, prețuiți-vă femei și… prețuiți-ne, bărbați!

Vă propun de la DIAMOND by ADESGO un ciorap pentru viitoare mămici.

SUPPORT – are 2O DEN și vă asigură un suport necondiționat, pentru toată perioada magică în care vă pregătiți pentru cea mai frumoasă etapă și viața voastră… o etapă nesfârșită și plimă de surprize plăcute, în care veți fi mămici.

Rubrică susținută de: 

 

 

Publicitate