Modă

9 reguli în modă ale uneia dintre cele mai stilate femei din Rusia

Evelina Hromchenko este considerată a fi una dintre cele mai moderne femei din Rusia. Sfaturile sale se distribuie precum pâinea caldă între rusoaicele de diferite vârste, toate având încredere deplină în spusele specialistei. Evelina este gazda unei emisiuni de modă, extrem de populară în Rusia, prin care aceasta se străduiește să le învețe pe femei cum să arate și mai bine. Cunoscuta realizatoare a elaborat chiar și un soi de culegere de reguli în modă, denumite de cei din jur ” evelinisme” . Iată mai jos 10 dintre ele:

💁 Nu are rost să te frămânți, gândindu-te „ce-o să spună lumea”. Lumii, în general, îi este totuna.

💁 Cei din jur sunt , în general, prea neatenți, pentru a observa universul tău interior. Le va fi mult mai ușor dacă exteriorul tău va face cumva aluzie la bogata ta lume interioară.

💁 Nu are rost să-ți cumperi blugi sau orice altceva „la fel cum are Tanța, de la scara vecină”. Doar tu nu ești Tanța de la scara vecină!

💁 Încetează să mai trăiești după principiul : ” voi slăbi, și atunci o să mă ocup și de felul cum mă îmbrac!”. Preocupă-te încă de astăzi! Există, doar , posibilitatea ca să nu slăbești niciodată!

💁 Dacă te repezi până la pâine nespalată pe cap și îmbrăcată ” de casă” , ai toate șansele să te întâlnești pe drum cu o groază de cunoștințe.

💁 Un mers frumos și sigur este capabil să salveze chiar și o ținută catastrofală.

💁 Dacă nu ai bani să-ți cumperi creme scumpe, dormi 8 ore pe zi. Și chiar dacă ai bani, 8 ore tot trebuie să dormi!

💁 Încetează să-ți mai cumperi zeci de tricouri ieftine cu desene nostime. Numai ție ți se par nostime!

💁 Nu are niciun rost să le invidiezi pe femeile care au mulți bani. Și ele au aceleași probleme legate de „cu ce anume să îmbrace” , ca și tine. Rezolvarea eficientă nu este a celor care sunt mai bogate, ci a celor care se pricep să găsească soluții.
Sursa: krasotka.site

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate