Ea și El

Vrei să-ți protejezi partenerul? Ferește-te de următoarele 5 greșeli!

Dacă Dumnezeu te-a ajutat să ai alături un bărbat puternic, independent, stăpân pe sine și care se descurcă admirabil cu orice fel de probleme, atât la serviciu, cât și în familie, trebuie să înveți să gestionezi corect momentele de impas, pentru a nu-ți pune partenerul în situații penibile.  Site-ul thebestnotes.ru îți oferă câteva recomandări,în acest sens.

1.Ajutorul financiar. Psihologii le recomandă femeilor să nu le propună niciodată bărbaților iubiți ajutor financiar în situațiile dificile. Se pare că această inițiativă va conduce curând la o ruptură în relație. Nu trebuie să vă străduiți să vă găsiți un al doilea job sau să-l împrumutați cu bani pe omul drag! Acest lucru îi va zdruncina respectul de sine și chiar dacă nu vă va mărturisi acest fapt, el va fi afectat profund și acest lucru va rămâne ancorat în subconștientul său.

2. Cadourile costisitoare. Nu repetați greșelile altora! Dăruiți-i imageiubitului dumneavoastră o privire drăgăstoasă, căldura și tandrețea voastră. Nu încercați să-l impresionați, cumpărându-i cadouri costisitoare, acest lucru poate transforma relația voastră într-una de interes. Dacă vă iubește cu adevărat, va fi mult mai fericit să fie EL cel care vă oferă daruri, decât să știe că faceți un efort, pentru a-i cumpăra cadouri scumpe! Mergeți pe ideea de a-l surprinde, făceți-i cadouri cu tâlc, mizând mai mult pe textul însoțitor, decât pe cadoul însuși!

3. Compătimirea. Avem de-a face deseori, în viață, cu bărbați care vor să fie ascultați și încurajați. De obicei, în astfel de situații, vă străduiți să-i ajutați cum puteți : le împărtășiți neliniștile, îi lăsați să plângă pe umărul dumneavoastră etc. Însă astfel de bărbați nu sunt demni de atenția și aprecierea dvs! Ei vă vor căuta doar când vor avea imagenevoie să se plângă cuiva și să-și verse năduful, însă de ieșit în oraș, vor ieși cu alte femei. Internetul geme de exemple din viața de zi cu zi, în care femeile joacă, cum se spune, “rolul secundar”. Important este să te oprești la timp și să spui : ” Gata! Ajunge! Nu te mai tot plânge, nu ești copil mic! Iar eu nu sunt mama ta! Rezolvă-ți singur problemele!” În acel moment veți simți o mare ușurare și să nu vă îndoiți nicio clipă : decizia voastră este corectă! Și încă ceva : dacă partenerul dumneavoastră se va afla într-o situație critică, nu-l torturați cu întrebarea ” Ce s-a întâmplat?”. Lăsați-i puțin timp și el vă va povesti singur, dacă firește va considera că trebuie să vă împărtășească problemele sale. În acest ultim caz, rolul vostru trebuie să fie cel de confesoare; abțineți-vă de la a da sfaturi, însă puneți întrebări suplimentare, acest lucru va sublinia îngrijorarea și solidaritatea dvs. Arătați-i apoi că credeți în el și în capacitatea lui de a surmonta dificultățile. De fapt, bărbații chiar au nevoie de astfel de încercări ale sorții, ele le întăresc personalitatea.

4. Sfaturi și recomandări. Nu e cazul să le faceți. Dacă bărbatul iubit vă cere ajutorul în rezolvarea unei anumite probleme, faceți în așa fel ca în final să pară că el însuși a găsit cheia problemei, iar dvs doar l-ați îndrumat către ea. Deci că laurii victoriei îi aparțin. În acest fel, respectul lui de sine nu va fi afectat!

5. Sursă de inspirație și dragoste. Faptul că sunteți femei imagemoderne, emancipate și bine informate, că ați citit o mulțime de cărți și articole despre relațiile dintre El și Ea, nu vă transformă,în mod automat,într-o expertă în psihologia cuplului. Fiți femeie în adevăratul sens al cuvântului, dăruiți-i partenerului dumneavoastră fericire, dragoste și grijă față de el, venerați-vă căminul conjugal, iar în cazul în care soțul dvs încearcă să rezolve o anumită problemă, nu-l puneți în situații delicate. Sugerați-i să fie atent la anumite informații care s-ar putea să-l ajute, și lăsați-l pe el să decidă dacă le folosește sau nu. Nu vă impuneți punctul de vedere, fiți înțelepte!
Nu ne rămâne decât să va urăm succes! Iar dacă articolul vi s-a părut interesant, împărtășiți ideile sale și prietenelor voastre!

 

Surse foto: sukhovey.35photo.ru,ped.kopilka.ru,proza.ru,womanjour.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.