Diverse

Cine pare a fi cel mai prost, în imaginea de mai sus? Răspundeți sincer și aflați care vă sunt problemele.

Stresul reprezintă o problemă a fiecăruia dintre noi. El acționează însă asupra noastră în moduri diferite: unii din noi se enervează, alții dorm pe ei, iar alții plâng, într-un colț.
Cum acționează stresul asupra voastră? Ca să nu vă reținem din treburile pe care le aveți și să nu va provocăm un stres suplimentar, că propunem un test cât se poate de simplu!
Priviți caricatura de mai sus și spuneți-ne care este, in opinia voastră, cel ai prost, din cele 4 personaje? Gata? L-ați identificat? Iată și explicațiile aferente:
1.Sunteți impulsivă și temperamentală!
Nu-i așa că vă sare țandăra din nimic? Aveți o personalitate puternică, prețuiți mult libertatea și vă considerați a fi unică. Reacționați violent atunci când cineva încearcă să vă îngrădească libertatea. Dacă acumulați multă vreme stresul, puteți exploda ca un vulcan. Atenție mare! Acest fel de a fi vă poate strica relațiile cu prietenii! Mai bine să exprimați pe loc ceea ce simțiti, decât să lăsați lucrurile să se acumuleze.

2.Sunteți prea sinceră.
Vă place să fiți în centrul atenției și să vă distrați împreună cu prietenii. Sunteți deschisă față de cei din jur și vă creați repede relații bazate pe încredere. Uneori vă simțiți atăt de bine, încât deveniți vulnerabilă și prea sinceră. În consecință, ajungeți să regretați cuvintele spuse și faptele. Cei din jur apreciază deschidera dvs și spiritul liber, dar e bine să păstrați o oarecare măsură. Incercați să vă impuneți niște limite în raporturile cu ceilalți.

3.Sunteți influențabilă.
Sunteți destul de rușinoasă și nu vă place să vă manifestați deschis sentimentele. Nu vă plac conflictele și încercați să nu atrageți atenția asulra voastră. Sunteți gata să mergeți în întâmpinarea oamenilor și să țineri cont de ei în tot ceea ce faceți. Vă este teamă să ieșiți din zona voastra de confort. Vă țineți bine ascunse sentimentele și dorințele, pentru că v-ați obișnuit să faceți ce vă spun alții.
Obișnuiți-vă să vă exprimați cu curaj gândurile și dorințele. . La început vă va fi greu, dar cu timpul cei din jur vor începe să țină cont de dumneavoastră.

4. Vă este greu să vă controlați emoțiile
Vă obosesc noile relații; de multe ori nu știți ce să spuneți și de aceea puneți punct conversației. De multe ori, încercați să vă eschivati de la întâlnirile stabilite. Când sunteți stresată sau nervoasă, vă puteți ieși din fire. Ca să evitați acest lucru, încercați să vă păstrați echilibrul psihic. Incercați să fiți mai deschisă față de cei din jur și să aveți mai mare încredere în prieteni.

Sursa : myformat.club

Publicitate