Diverse

Priviți desenul și rețineți ceea ce vedeți prima oară! Acest test vă va arăta de ce vă temeți să lăsați garda jos,în dragoste

Îndrăgostirea este un sentiment minunat, dar ea ascunde și o serie întreagă de frici și slăbiciuni, pe care partenerii ar vrea să le ascundă , unul de celălalt. Dacă vreți sa aflați care vă sunt temerile ascunse, nu trebuie decât să priviți cu atenție imaginea de mai sus. În funcție de ceea ce va va sări mai întâi în ochi, citiți explicația psihologului :

  1. Un pictor

Dacă ochii v-au cazut asupra pictorului, înseamnă că, în subconștientul vostru vă e frică de faptul că partenerul vostru ar putea  folosi slăbiciunile pe care le aveți împotriva voastră. Sunteți o persoană care-și vede de drumul său. Știți bine că relațiile bazate pe dragoste au nevoie și de  compromisuri și sunteți gata de așa ceva, dar vă e teamă că dragostea voastră față de partener va putea fi folosită de acesta ca o armă impotriva voastră. Încercați să vă relaxați. Nu vă puteți apropia de cineva, fără să vă asumați și riscuri. 

  

2. O femeie semi-nud, așezată cu spatele către voi

    Dacă o veți remarca pe ea prima, înseamnă că vă e teamă că partenerul vă va părăsi, când veți înainta în vârstă și cand nu veți mai fi la fel de frumoasa. Chiar dacă suneți conștiente că sunteți o persoană deosebită, care merită iubirea necondindiționată a partenerului, sunteți totuși obsedată să arătați bine, și doar acest lucru vă dă siguranță. Dacă iubitul vă va părăsi, în momentul în care nu veți mai arăta bine?!? Dacă partenerul vostru va decide să vă părăsească numai pentru că nu mai arătați la fel de bine, atunci e mai bine să o facă! Meritați să fiți iubită de un bărbat care vă iubește necondiționat!  

3. Un măr

    Dacă mărul este primul lucru pe care-l vedeți, în această imagine, înseamnă că vă e teamă că  partenerul va pune stăpânire pe tot timpul dumneavoastră. Ați fost întotdeauna o persoană care și-a alocat sieși tot timpul aflat la dispozitie si vă e teamă că partenerul, dacă va afla cât de mult îl iubiți, va începe să vă pretindă să petreceți din ce in ce mai mult timp cu el.   Dacă timpul alocat pentru propria persoană este atât de important pentru voi, nu va temeți să-i spuneți parterului vostru acest lucru. Un bărbat care va iubește va înțelege această necesitate. 

 

4. O față cu ochii închiși

În acest caz, temerile voastre se îndreaptă către aceea că partenerul vostru ar putea să vă frângă inima. Se știe că , atunci când iubești, îți pierzi capul. Realizați perfect acest lucru și de aceea vă temeți ca s-ar putea să vă “frigeți”. Dar este un risc pe care trebuie să și-l asume toți cei care iubesc cu adevărat. Desigur că o inimă frântă reprezinta o experiență dureroasă, dar este de preferat unei iubiri căreia nu i se dă nicio șansă. 

Sursa: soulpost.ru