TVR, dragostea mea!

Fascinantul Rege al Naiului

 

M-am decis! Astăzi voi inaugura o rubrică pe care, cu riscul de a nu fi din cale-afară de originală, am s-o intitulez : TVR, DRAGOSTEA MEA! 

De ce fac acest lucru? Pentru că anul acesta împlinesc 30 de ani de TVR, dar mai cu seamă pentru că acum,  ca niciodată, am simțit cât de legată sunt de meseria mea, cât de mult îmi lipsește, în aceste zile, câte brazde am sapat în pereți, urcându-mă pe ei, dar respectând cu strășnicie îndemnul “STAȚI ACASĂ!”
Din mica mea arhivă de la domiciliu ( din păcate, “Ceaiul de la  ora 5” e stocat pe străbunele casete VHS și mi-e imposibil să-l valorific, deocamdată), am să selectez (zilnic , dacă mă țin curelele! ) câte o amintire,. Sunt sigură că o sa vă placă să vă reîntâlniți cu invitați de excepție, care au trecut pragul emisiunilor mele de la TVR.

Și am să încep astăzi cu…maestrul GHEORGHE ZAMFIR! A fost protagonistul unei editii integrale a îndrăgitei emisiuni “Ne vedem la TVR”, pe care as relua-o oricând. Spumos, fermecător, interesant și vesel, Gheorghe Zamfir, țin minte, a obținut unul dintre cele mai bune “scoruri” ale zilei, în materie de audiență! 

Vizionare plăcută, așadar!

Publicitate