Ea și El

Ești toxic! Adio! 

  

Îl privești și nu mai simți nimic. Nici măcar amintirile frumoase nu te mai ajută. Îți vin în minte numai momentele acelea îngrozitoare, în care te-a umilit în public, a râs de noua ta coafură, ți-a criticat prăjitura pe care o făcuseși pentru el, ți-a aruncat vorbe grele pentru simplul fapt că uitaseși să iei bere în drum spre casă, te-a făcut să aștepți o oră în ploaie, până și-a amintit că aveați întâlnire.. Și nu poți uita nici cele câteva palme pe care ți le-a dat, în timpul unor certuri ce se iscaseră din nimic…  Îl  privești, de parcă niciodată nu ar fi fost și bine între voi.. Ai vrea să mai simți ceva, măcar un pic, pentru el. Dar simti mai degraba o apăsătoare stare de anxietate… Ai toate simptomele faptului că te afli într-o relatie toxică. Oamenii toxici îi rănesc pe cei din jurul lor, cu intenție sau nu. Îi fac să sufere, le sabotează orice gest și le distrug entuziasmul, atunci când ei acești se simt mai creativi ca niciodată și mai plini de energie pozitiva. 

Astfel de bărbați știu exact cum să speculeze vulnerabilitatea unor femei, făcându-le, pur și simplu, să-și piardă încrederea în ele. 

Stresul unei relații toxice nu e un capriciu. Nu ne face numai mai triste și mai lipsite de chef de viață. Efectele pot fi și în plan fizic :  oboseală cronică, dureri de cap și de spate, probleme stomacale, insomnii, probleme de alimentatie. De le simțiți, nu vă pierdeți timpul și banii pe la doctori! Mai bine rezolvați problemele din interiorul cuplului. 10 pași…și viața voastră poate fi restartată! 

Un lucru e sigur : nu aveți ce căuta într-o relație toxică.

Iată, așadar,  cei 10 pași : 

https://youtu.be/NLQC1IKDztI 

Surse foto : psychologies.ru, blog.comfy.ua, photo99px.ru, happyphilosophy.ru, aktsport.ru, vladtime.ru, mirkrasoty.life 

Etichete