banner marshal garden
Modă

Ești, oare, o victimă a modei?

Chiar dacă nu o recunoaște explicit, fiecare femeie își dorește, în sinea ei, să fie in pas cu moda. Din diferite motive însă, sincronizarea nu este întotdeauna perfectă. Psihologii site-ul iconic.kz le propun doamnelor și domnișoarelor un test simplu, pentru a vedea în ce relație se află fiecare din ele cu…moda. Și , mai ales, dacă nu cumva le paște pericolul de a deveni..victime ale acesteia!

Așadar, ia și tu un creion și o hârtie și confirmă sau infirmă următoarele enunțuri:

6582e55a-80c7-4fb3-b81e-bf71e188c8ba1. Odată ajunsă în străinătate, o pornesc din prima zi sa colind magazinele. Obiectivele turistice mai pot să aștepte: tot acolo le voi găsi și a doua zi!

2. Lucrul care-mi place cel mai mult este să cutreier magazinele mini-prix și raioanele cu reduceri.

3. Atunci când îmi cumpăr haine, principalul meu criteriu de alegere este firma înscrisă pe etichetă.

4. Convingerea mea intimă este că dacă mă voi îmbrăca precum Sarah Jessica Parker, o să și semăn cu ea!

5. Nu există pentru mine nenorocire mai mare decât să observ la o colegă de serviciu fix acel lucru pe care visam și eu să mi-l cumpăr.

6. Nimic nu mă face să mă simt mai bine decât privirile pline de invidie ale celor din jur, ațintite asupra mea.

ando8

7. Mă încapățânez să port minijup, chiar dacă ar fi mult mai bine să-mi ascund picioarele în pantaloni, sau măcar sub o fustă lungă până-n pământ.

8. Odată ajunsa la coafor, îi arăt obligatoriu hair-stilistului revista în care am identificat tunsoarea pe care vreau să mi-o fac.
7cab2d82-97ea-4964-819e-11ad68a8904f

9. Sunt absolut convinsă că moda este o treabă foarte serioasă.

Buuuun! Ai răspuns. Acum să vedem cum interpretează psihologii răspunsurile tale:

Dacă ai confirmat 8 din cele 9 afirmații , nu mai e niciun dubiu : ești o victimă a modei! Consideri că o haină este la modă fix până în momentul în care ți-o cumperi. După care haina cu pricina își va da obștescul sfârșit în fundul uriașului tău șifonier. Ceea ce e interesant, este faptul că , culmea!, te plângi în permanență că nu ai cu ce să te îmbraci! Recomandare: data viitoare când o pornești din nou prin magazine, încearcă să fii ceva mai cumpătată: nu mai arunca banii pe tot felul de lucruri inutile! Fă-ți dinainte o listă pe care să specifici de ce model de jeanși, fustă sau geacă ai nevoie. Și dă-ți cuvântul că vei încerca macar o data-n viață să nu cumperi decât ceea ce-ți trebuie cu adevărat. Iar dacă odată ajunsa în magazin te vei trezi pe punctul de a-ți achiziționa o haină superbă, modernă, de calitate, însă total nepotrivită stilului tău, amintește-ți câți bani ai cheltuit aiurea pe lucruri inutile, pe care le-ai îmbrăcat doar o dată!

Femei de 10 pe Facebook