Diverse

Ești nefericită? Vina e doar a ta! Iată ce ai de făcut! 

 

Te-ai întrebat vreodată dacă problemele tale sunt reale sau sunt doar un rezultat al gandirii tale? Nu cumva oare ele sunt imaginare, iar tu ai devenit dependentă în timp de ele? Nu cumva ele îţi acoperă, de fapt,  un loc  gol? Şi merită să fii nefericită,  pentru a-l umple?

Nevoile ni le creem singure. N-ați observat? Imediat ce dispare o problemă, o altă nenorocire îi ia repede locul. Ca un şarpe care-şi schimbă constant pielea, dar în esenţă tot şarpe rămâne.

Ai observat, nu? Imediat ce ai rezolvat o problemă,  te-a și atacat alta! Iar dacă vei fi atentă, vei vedea că a doua este similară primeia.

Pur şi simplu oprește-te un moment din drumul tău şi priveşte câte lucruri inutile îți ocupă viața. Apare o problemă, apoi începi să cauți soluţii. În loc ca,  pur şi simplu, să nu îi permiți să apară. Înțelege : de fapt, tu nu ai o problemă! 

În momentul în care îţi vei lărgi propriile orizonturi – se vor micşora și problemele tale, dar şi frica ta în faţa lor. Lucrurile stau cam așa: conştientizarea minimă – probleme maxime, conştientizarea maximă – probleme minime.

De fiecare dată când observi că începi să te îngrijorezi din cauza unui lucru, că acumulezi şi ba chiar transmiți energii negative, fă un pas  înapoi. Relaxează-te şi nu permite conştiinţei tale să fie afectată.

Altminteri, acest lucru îți afectează întreaga viaţă. Utilizează-ți energia în scopuri pozitive, atunci ea se va regenera la nesfârșit.

Trăieşte clipa în cel mai  frumos mod posibil, nu te gândi la ziua de mâine şi la lucrurile negative care poate vor veni. Iar  mâine o vei lua de la capăt.

Poate viaţa ta nu e chiar o perpetuă sărbătoare, dar a cui viaţă este perfectă? Unii au  bani, dar nu au sănătate, alții au o carieră de invidiat – însă visează la iubire, sunt unii care au şi bani şi sănătate, dar nu au alături o familie. 

Așa că… AI GRIJĂ DE TINE!

Sursa : sobiratelzvezd.ru