DanDANA! Diverse Povestea mea

Incredibil! O primă luptă a doi gemeni…în pântecele mamei lor

 

Chiar daca pare incredibil, luptele între gemeni pot începe foarte devreme. Imaginile surprinse de un  ecograf  într-un spital chinezesc sunt o dovada in acest sens.

Gemenii au fost filmați “lovind și lovind” încă în pântecele mamei lor. Fetușii, care împărtășesc același sac amniotic, par să se angajeze într-o luptă de box în care unul se străduiește să-l împingă pe celălalt, apoi invers.

https://metro.co.uk/video/twin-sisters-seen-fighting-mothers-wound-ultrasound-1906278/?ito=vjs-link

Scena a fost imortalizată în timpul unei ecografii efectuate unei mamici însărcinate în patru luni. Tatăl lor a susținut că a filmat-o în timp ce soția lui era supusă unui control prenatal. El a spus presei chineze că nu se așteaptă ca “să fie stele pe Internet copiii săi, înainte de a se naște”.

El a adăugat că la un alt control gemenii reau ca se îmbrățișează. “Am fost atât de atins. Copiii erau atât de mici și știau să se îngrijească unul de celălalt. Cred că vor trăi în armonie când vor crește “, a declarat tatăl

De la momentul în care au fost făcute aceste fotografii, bebelusii s-au nascut deja și sunt in stare foarte buna de sănătate, menționează publicația belgiană Metro.