Modă

Ești durdulie? Iată ce culori trebuie să porți! 

 

Faci sportul și te hrănești sănătos, dar tot ai ceva kilograme suplimentare, de care nu reușești să scapi? Iată că wi vestimentația ne ajută să părem mai slabe! 

Spre exemplu, trebuie să optăm pentru culorile închise. 

Nu neapărat numai negru – mai ales că acum e vară! – însă nici să te îmbraci în alb nu este cea mai bună variantă. Mai bine zis, tinutele in intregime albe sau crem trebuie să dispară din garderoba ta! La fel si culorile neon, oricât de vesele și plăcute ar fi, măresc vizual, deci..OUT! din șifonier.

În general, ținutele monocrome în culori închise sunt de preferat pentru femeile plinuțe : pantalonii drepti /fustă conica și sacou în aceeași culoare, fără imprimeu, creează impresia de linie dreaptă și pot fi accesorizate ușor

La un outfit compus din nuanțe închise, adaugă accesorii în culori aprinse. O pereche de pantofi roșii cu toc vor arăta șic.

O alta regula de bază : poartă haine cu mărimi potrivite ție – nici mai strâmte, dar nici mai largi.

După ce mai scăpăm de caniculă, include negrul cu încredere în garderoba ta, este una dintre culorile care subțiază. Accesorizează-l cu nuanțe aprinse – o eșarfă multicoloră, cercei speciali.

Șoldurile generoase le vei masca, încercând să combini pantaloni sau fuste în culori închise cu topuri pastel sau în culori aprinse precum roșu, turcoaz, muștar. O fustă conică neagră astfel asortată va face ca partea superioară a corpului să iasă în evidență. O rochie închisă, cu o jachetă colorată deasupra, pot subția și ele.  Alege nuanțe care ți se potrivesc cel mai bine la  pielea, părul și ochii tăi.

Mai reține câteva “ șiretlicuri” :  imprimeurile cu desen mic maschează,  privirile fiind atrase de culorile și modelul printului din material. Țesăturile în relief, ușor elastice te vor subția și ele. Pantalonii drepți sau țigaretă sau fustele până la genunchi, care să îți lase gamba la vedere, sunt un must-have .  Deasemenea, faldurile simple sau rochiile mai largi peste abdomen maschează zonele cu probleme. In plus, îți și dau posibilitatea de a respira liniștită!  Evită bluzele pe gât, in favoarea Decolteurilor în V sau rotunde, care alungesc frumos silueta. 

Dincolo însa de toate cele de mai sus, încearcă să te simți bine în pielea ta, să fii veselă și să te bucuri de viață! Iar privirile bărbaților se vor întoarce după tine, indiferent de indicația acului de la cântar. 

Foto: journal-cherry.ru 

Publicitate