Sănătate

Erijându-se în “vocea “ categoriei “65+”, dr. Monica Pop răbufnește! 

Binecunoscutul spirit justițiar al Monicăi Pop răzbate din toate aparițiile sale publice. O experiență vastă în cariera de medic, ani mulți de condus institutii și colective, spiritul analitic pronunțat și curajul de admirat, cu care și-a exprimat mereu punctul de vedere, fac din Monica Pop una din vocile cele mai puternice ale societății românesti. 

Astăzi, directorul Spitalului de urgențe oftalmologice din București – cel mai longeviv director de spital din România – exprimă, într-o postare pe pagina sa de socializare, revolta unei generații întregi, profund umilită prin discriminarea la care a fost supusă. Redăm mai jos mesajul strălucitului medic român : 

“DISCRIMINARE NEPERMISĂ!

SCRIE IN VREO LEGE A OMENIRII CA PERSOANELE DE PESTE 65 DE ANI AU ALTE DREPTURI FATA DE CEI CARE AU SUB ACEASTA VIRSTA???!!!

Categoric NU, este un abuz, o discriminare incredibilă si total lipsita de legalitate. Se incalca foarte clar  DREPTURILE OMULUI! Mai exista vreo tara in care sa se fi luat în epidemie, asemenea masuri discriminatorii, in functie de virstă?!  NU !!!

In plus, a spus vreun medic geriatru că vīrsta de 65 de ani se poate incadra la  vîrstnici”? Nu mai e de multä vreme asa!Atitia oameni de peste 70-75 lucreaza. Parlamentarii de virste pina la 80-85 si peste, daca sint acceptati inseamna ca sint capabi de munca, nu?! Deci?…”

…CINE îi va răspunde doctorului Monica Pop? Și mai ales, CUM va arăta răspunsul?….

Etichete