Diverse

EMANUEL MOCAN – genialul bucătar de talie internațională, vine sâmbătă la “Femei de 10, Bărbați de 10”!

Emanuel Mocan este un tânăr frumușel, ușor rubensian – de fapt, exact așa cum îi stă bine unui master-chef, ca să fie credibil! Și mai are un “semn particular” : graseiază discret, purtându-ne cu gândul pe  alurile Senei, în Orașul Luminilor, unde Emanuel a strălucit el însuși, luându-se la întrecere cu marii bucătari ai lumii și reușind să se înalțe pe podium.

Direct din Dej va veni sâmbătă, în  platoul emisiunii “Femei de 10, Barbați de 10”, Emanuel Mocan. Ne va povesti, cu graiul lui molcom, ardelenesc, cum s-a făcut de-a ajuns el să fie bucătar, care sunt trendurile anului, în materie de “papa bun” și , mai ales, ce bunătăți pot ieși din “jobenul” său de magician în ale gurii, chiar și într-o bucătarie improvizată sub lumina reflectoarelor. 

Iar dacă argumentele noastre nu ai fost destule, ce-ar fi să-l lăsăm chiar pe Emanuel să vă facă invitația…în “bucătăria vieții sale”?….

 

    …Colega noastră Laura l-a “strâns puțin cu ușa” și Emanuel a fost nevoit să pună polonicul “în cui”, pentru a ne îmbia… să gustăm ediția de sâmbătă, de la ora 15, pe TVR2! Știm noi de ce!😉