banner marshal garden
Nutriție

Dulciurile vorbesc despre caracterul nostru

 

Bomboanele și, în general, dulciurile care ne plac foarte mult, pot povesti o groază de lucruri despre caracterul nostru. Căci nu numai ochii reprezintă oglinda sufletului, ci și obiceiurile noastre alimentare. Dacă vrei să afli mai multe despre cel din fața ta, servește-l cu niște dulciuri. Acest gest îți poate răspunde la nenumărate întrebări. 

1. Bomboanele

Bomboanele cu vișine semnifică faptul că ești un om hotărat și gata de actiune. 

Cele de cocos – denotă o personalitate creativă. 

Bomboanele de mentă vorbesc despre faptul că respectivul are o mulțime de idei originale și o imaginație bogată. 

Bomboanele cu zmeură sunt preferate , de regulă, de romanticii incurabili.

Cele cu cafea sunt consumate cu precădere de către oamenii veșnic ocupați și grăbiți. Însă și de cei cărora le plac, în general, surprizele. 

Bomboanele cu migdale ( martipan) se asortează perfect cu amatorii de petreceri și cu cei care sunt gata mereu să-i surprindă pe cei dragi cu ceva neașteptat. 

Bomboanele cu alune denotă modestie și un spirit introvertit. 

pastedGraphic.png

2. Înghețata

Înghețata de ciocolată este caracteristică celor cărora le place să fie importanți și să rezolve operativ orice problemă. 

Înghețata de vanilie vorbește despre cei cărora le place riscul și sunt oricand gata de o aventură. 

Cea de zmeură denotă un caracter rușinos și sensibil, care necesită o susținere permanentă

Înghețata de fistic este alegerea idealiștilor. În cazul lor, orice sarcină va fi îndeplinită la timp și în cele mai bune condiții. 

pastedGraphic_1.png

3. Torturile

Tortul de biscuiți îl adoră cei, pentru care Lumea este o mare aventură. Ei au și un defect : lipsa de răspundere și teama de a da socoteală pentru faptele lor. 

Tortul de ciocolată este alegerea persoanelor creative și a celor foarte comunicative. A celor capabile să stea până dimineața în bibliotecă și să răsucească pe toate părțile cauzele destrămării imperiului Austro-Ungar. Ei se jertfesc de multe ori pentru cei din jur, lucru care rămâne de cele mai multe ori neobservat. 

Tortul clasic, cu cremă este adorat de persoanele inovative. De cele care iubesc ordinea și caută explicații raționale pentru orice lucru. 

Tortul de fructe semnifică faptul că respectivii știu să dăruiască celor din jur din căldura lor. Astfel de oameni apreciază estetica și frumosul. 

Tortul din bezea este preferat de persoanele care trebuie să dețină controlul asupra sentimentelor. Sunt persoane inteligente, cumpătate și sunt pregătite să facă față chiar și celor mai neașteptate situații. 

Sursa : sunny7.ua 

Femei de 10 pe Facebook