Frumusețe

Două sfaturi miraculoase, pentru a scăpa de sânii căzuți

Nu ești mulțumită de felul în care arată sânii tăi? Personal, am auzit de zeci de ori spunându-se că nu-ți vei putea niciodată ridica sânii doar prin exerciții și metode domestice. Între timp, am reușit să mă conving singură că acest lucru este pe deplin posibil și sunt gata să vă împărtășesc experiența mea.

Am găsit, după îndelungi căutări pe internet, un exercițiu pe care l-am făcut în decursul a câțiva ani, lucru care s-a reflectat în felul în care arată sânii mei. Mai mult, am reușit să descopăr o cremă făcută în casă și care reușește, în mod miraculos, să facă sânii foarte fermi.

Sfatul 1:

Așadar, culcați-vă pe spate pe o banchetă ( în lipsa ei, vă puteți culca pe pat sau pe un covoraș). Luați câte o greutate de 2,5 kg în fiecare mână. Ridicați mâinile chiar în dreptul pieptului. Apoi lăsați mâinile jos, în laterale, ca și cum ar fi aripile unui avion. Apoi ridicați-le din nou, deaspura pieptului. Faceți trei reprize a câte 10 astfel de mișcări. În mai puțin de o lună veți constata diferența!

Sfatul 2: Crema miraculoasă

Unicul ingredient al acesteia este… uleiul de măsline!
Turnați puțin ulei în palme și masați împrejurul sânilor. Faceți câte 10 astfel de cercuri în jurul fiecărui sân. Faceți acest lucru în fiecar zi sau măcar de trei ori pe săptămână șii acest lucru va face ca sânii dvs să fie mult mai tari și mult mai fermi!

 

Sursa: fithacker.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.