Bărbați de 10 Femei de 10

Dorian Popa: „Pentru a putea fi de nota 10, o femeie ar trebui să fie în primul rând, independentă, matură, însă în același timp copilăroasă și dacă este cazul, fidelă și iubitoare față de partenerul ei.”

www.mihaidragnescu.ro

„.Lasă lumea să ne acuze/ De ce să ne cerem scuze/Te vreau ca Eva, acoperită în frunze/ Ce vreau eu îmi poți citi pe buze.”, acest refren a răsunat toată vara în cluburi și la radio, devenind în scurt timp hit. În urmă cu câțiva ani apărărea pentru prima dată la televizor creând o adevărată isterie în rândul adolescentelor. Majoritatea puștoaicelor erau îndrăgostite de Dorian Popa, băiatul sexy din Pariu cu viața. Anii au trecut, iar adolescentul din trupa Lala Band a devenit unul dintre tinerii artiști în vogă. A fost atras de teatru și muzică încă din copilărie, dar la sfatul tatălui a renunțat la artă în favoarea matematicii. A intrat la Academia de Studii Europene din capitală. Dar, destinul avea să i se schimbe odată cu rolul lui Andrei Anghel din serialul fenomen. Astfel , visul din copilărie, a prins aripi. Concerte în București și în țară, apariții tv, ajungând încet, dar sigur idolul noii generații. „Sare pe rană”” sau „Buze” sunt cele mai recente piese lansate de artist. Mirajul televiziunii este ca un magnet pentru tinerii de astăzi, iar Dorian Popa este exemplul viu că dacă muncești și crezi în visul tău atunci poți ajunge unde îți dorești. Face parte din juriul unei emisiuni pentru copii, dar a acceptat și provocarea de-a se transforma în personajele preg[tite de ruletă.Nu este împlinit doar profesional, ci și personal. Deși are multe fane îndrăgostite de el, Claudia este cea care a pus stăpânire pe inima artistului. În ciuda faimei, Dorian a rămas un băiat modest și popular. Dacă în 2014, a fost considerat bărbatul de succes al anului, acum se poate mândri cu un nou titlu, acela de bărbat de 10.
Alina Anghel: Ne mai despart câteva zile până la sărbătorile de iarnă. Îți propun să facem o incursiune în copilărie și să ne spui ce amintiri ai legate de Crăciun?

Dorian Popa: Sărbătorile de Crăciun au fost întotdeauna frumoase. Îi mulțumesc foarte mult lui Dumnezeu pentru acest lucru, însă pot spune că sunt mult mai frumoase de când muncesc și câștig proprii bănuți. Pot să fac cadouri în urma muncii mele și nu a părinților mei sau a altor oameni care mă pot ajuta.

A.A.: Ești unul dintre artiștii tineri foarte talentați și iubiți de către publicul de toate vârstele. Ai fost atras de teatru și de muzică încă din copilărie, dar cu toate asta, ai ales să urmezi cursurile Academiei de Studii Europene.
D.P.: Din păcate undeva prin clasa a –V-a destinul meu s-a schimbat. În clasele I-IV am studiat pianul, teoria muzicală și eram într-un liceu de arte, adică tot ce se întâmpla legat de mine era strict muzică. Din păcate, așa cum vă spuneam mai devreme, în clasa a-V-a destinul meu s-a schimbat pentru că tata a decis că poate din artă nu voi reuși să devin un om înstărit, un om puternic și a hotărât că trebuie să schimb macazul și să urmez un liceu, respectiv o școală gimnazială cu un profil matematic- informatic, lucru pe care l-am și făcut. Clasele V-VIII le-am studiat la un liceu de matematică-informatică, la fel și clasele IX-XII, urmând ca de aici să dau admiterea la ASE. De acolo Dumnezeu m-a întors către muzică, deși viața mea părea să fie una economică.
A.A.: „Pariu cu viața” a fost primul serial în care ai jucat și care ți-a adus faima. Cum ai ajuns să joci în acesta?
D.P.: Am avut norocul să fiu anunțat de către mama că urmează să fie făcut un casting pentru un serial. Nu știam că va fi vorba despre un serial muzical. Nu mă așteptam la nimic legat de muzică. Îmi surâdea ideea de actorie, mi-a plăcut dintotdeauna. M-am înscris la acest casting online, alături de alți 30.000 de candidați. Din 30.000 de candidați online,am reușit să rămânem 5.000 care urma să mergem la un casting live ce se ținea la Dinu Lipati. Îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri. De la castingul live, am rămas 250, care am fost înscriși într-un alt casting ce a durat o săptămână de zile și s-a ținut în Buftea. Din 250, am rămas 20, trupa care într-un final a format LalaBand. Trupă care a deschis orizonturile celor care ne-au căutat și abia după ce ne-au selectat și-au dat seama că au o gașcă de copii atât de talentați cu care pot face mai mult decât un serial. Pot face un serial muzical, pot face o trupă care să concerteze prin România și uita așa s-a născut întreg fenomenul Lala Band.
A.A.: În prezent, joci într-un nou film în regia lui Iura Luncașu. Ne poți povesti despre acest proiect?
D.P.: Vă pot spune că am fost extraordinar de încântat că Iura m-a recontactat după foarte mulți ani în care nu am mai vorbit. Mă bucur că m-a recontactat să facem acest proiect. Este primul meu film de cinema și îmi doresc foarte mult să fie pe placul publicului. Noi am terminat filmările deja. Nu o să vă divulg secretul subiectului o să vă spun doar că eu și cu unul dintre colegii mei din Pariu cu viața vom fi doi hoți tâmpiți, exact ca ăia din Singur Acasă.
A.A.: Site-ul nostru se numește femei de 10.ro. Din punctul tău de vedere, ce calități ar trebui să aibă o femeie ca să fie de nota 10?
D.P.: Pentru a putea fi de nota 10, o femeie ar trebui să fie în primul rând independentă, matură, însă în același timp copilăroasă și dacă este cazul, subliniez dacă este cazul, fidelă și iubitoare față de partenerul ei, dar asta numai dacă primește în schimb același lucru. Dacă nu primește același lucru, din punctul meu de vedere, datorită egalității dintre sexe, nici nu trebuie să ofere același lucru.

A.A.: Ai o relație frumoasă. Ce te-a cucerit la Claudia și cum ai cucerit-o?
D.P.: Deși mulți oameni refuză să fie sinceri, să spună că primul lucru care ne cucerește la persoana de lângă noi este aspectul fizic pentru că asta vedem, eu am să fiu sincer și am să spun că prima oară m-a cucerit prin felul în care arată. Ulterior, rămânând să mă cucerească complet prin felul ei de-a fi, prin felul în care s-a comportat alături de mine, prin felul în care m-a înțeles, și mi-a înțeles meseria etc.
A.A.: Dacă tot vorbeai despre aspectul fizic, cum te menții? Ești unul dintre puținii artiști care au un aspect fizic de invidiat.
D.P.: Nu e un secret ceea ce fac eu. Fac foarte mult sport. Sunt în fiecare zi în sala de sport fără doar și poate. Țin un regim alimentar când mai strict, când mai puțin strict. Ce este important și ce am înțeles este că noi artiștii, noi persoanele publice lucrăm foarte mult cu imaginea pentru că atunci când apari la televizor sau când urci pe scenă primul impact asupra publicului este look-ul. Și atunci de ce să investim noi în haine și în lucruri pe care le punem pe noi și să nu investim și în noi? Aș sfătui toți cititorii femei de 10 să încerce să facă sală mai mult de două trei luni legate, după care să vadă cum se simt. Să uite de aspectul fizic, să uite de carcasa pe care o avem pe noi și să se gândească numai la cum se simt după trei luni de sport. Atenție, nu cum se văd în oglindă, cum se simt! Și dacă nu se vor simți mai bine, eu îmi voi pune gâtul pe tăietor, mă voi arunca de la etajul 10 și mă voi lăsa de sport.
A.A.: La final, te rog să le transmiți un mesaj cititoarelor site-ului nostru femeide10.ro
D.P.: Le pup și le mulțumesc tuturor celor care mă susțin. Nu știu ce am făcut de merit atât de multă iubire și susținere necondiționate, dar vă asigur că vă voi recompensa cel puțin la fel de mult pe parcursul întregii mele cariere.