Mimi, croissant-uri și berete Timp liber

Divorțuri pe Coasta de Azur

S-au spus multe despre divorțul recent al cuplului Brangelina, la inițiativa Angelinei, pe motiv că Brad ar absorbi prea mult alcool și ar fi prea puțin absorbit de rolul său de tată.
Se zvonește deasemenea că în cuplul lor, persoana dominantă era ea. Se pare că el e cam moale, dar nu se știe dacă la propriu sau la figurat.
Hai să analizăm împreună prenumele celor șase copii ai lor (dintre care trei înfiați, și jumătate fabricați prin forțe proprii) :img_5356

Un băiețel născut în Cambogia, și numit de părinții biologici Rath Vibol. Părinții adoptivi au considerat acest nume ridicol, și ca atare l-au rebotezat … Madox Chivan.

Prenumele micuței africane Yemsrach Tena Adam a fost schimbat în Zahara Marley (spre gloria continentului african și a lui Bob Marley).

Pe micul vietnamez Pham Quang Sang l-au re-numit Pax Thien.

Se știe mai putin că adevărata pasiune a lui Brad e arhitectura, nu actoria. A reușit să-și impună punctul de vedere la nașterea fetiței prenumite Shiloh (după voia Angelinei), căreia i-a adăugat « prenumele » Nouvel (în cinstea arhitectului francez Jean Nouvel).

În fine, gemenii Knox Leon și Vivienne Marcheline s-au născut la Nisa, și în semn de recunoștință față de noua lor patrie estivală, au fost parțial francofonizați.

Hai să fim cinstiți : nu credeți că cei doi părinți erau puțin abțiguiți când și-au botezat odraslele ? Eu cred că abuzau amândoi de producția podgoriei lor de Miraval rosé.

Să vorbim și despre altă despărțire celebră în sudul Franței, între Johnny Depp si Vanessa Paradis, acum câțiva ani. Nu se cunosc precis motivele rupturii, deși Johnny, ca și Brad, a mărturisit o puternică img_5358înclinație spre alcool. Alții spun că adevărata lui înclinație era spre Amber Heard. În orice caz, nici el nu e un bărbat de 10. În timp ce Brad era prea moale, Johnny era prea…grăbit. Dovada : de Amber Heard a și divorțat, după numai 15 luni de conviețuire.
Gurile rele pretind însă că motivul veritabil era cleptomania sa privitoare la bijuteriile și produsele de machiaj ale consoartei (e suficient să-l admirăm în reclamele Dior ca să ne dăm seama).img_5359
Un ultim scoop : el ar fi la originea despărțirii, pe motiv că Vanessa e o mare mincinoasă, ce pretinde întotdeauna a fi mai tânără decât e în realitate.
Și asta încă din copilărie.
În 1981, la numai opt ani, a susținut că avea șapte, pentru a cânta in emisiunea « L’école des fans », la televiziune.
Iată secvența cu pricina :

Din Franța, Radu Dem

 

credit foto :
brangelina kids : dailymail.co.uk
johnny-depp-vanessa-paradis : lexpress.fr
johnny-depp-et-amber-heard : lexpress.fr
angelina-brad : salon.com