Modă

Din magie-n poezie

 

    Cu maxim “entuziasm” astăzi împlinesc un an de la ultimul spectacol. Nu-mi dau seama dacă împlinesc totodată și un an de când am ieșit la “pensie”. Să mă autointitulez “tânăr pensionar”? Deja dupa un an de șomat nu se mai pune. Să-mi plâng de milă? N-am făcut-o nici când m-au avertizat ai mei că voi muri de foame, acum vreo’ 20 de ani, când le-am spus că mă fac actor. Mai bine să fac ceva. Și așa am ajuns la poezie. M-am apucat să scriu poezii. Unii spun că-s bune, alții că-s geniale, alții că-s prea triste, alții că nu le prea înțeleg. Dar pentru ca nimeni nu a spus ca sunt “proaste”, m-am decis sa le dau viață. Așa că de 8 martie mi-am pus chipul drăgălaș în fața camerei de filmat, mi-am asortat zâmbetul cu o IE națională din bumbac brodată computerizat cu motive de culoare galbenă, cu Floarea Soarelui, care este un simbol al adorației, loialității și constantei în dragoste și am început să recit ca un adevărat poet.

Cu o astfel de înfățișare, cu glasul pătruns de cuvântul scris și cu ochii galeși în fața camerei, părea chiar că mă pricep. Recunosc că a fost o împletire fabuloasă între ținuta autentică și vocea mea lucrată în anii Facultății cu marea actriță Adela Mărculescu. Nu, nu o să vă arăt filmarea, dar vă promit că la lansarea oficială a primului meu volum de poezii sunteți invitați cu toții. Până atunci pleacă și nemernicul asta de virus care se pare că nu agrează deloc arta …

….Iar iia înobilată de frumoasa floare a soarelui stă cuminte, în șifonier și așteaptă să o provoc la noi întâlniri cu poezia. Inspirație să am! 

Campanie inițiată de IE NAȚIONALĂ : Magazin online de ținute tradiționale

Etichete