Frumusețea femeii Diamond Modă

Sărbătoarea din suflet

Singurătatea pare să fie mult mai greu de suportat de sărbători decât in orice altă perioadă a anului. Când lucrăm, când suntem prinși cu diverse proiecte, nici nu observăm că suntem singuri, dar de Sărbători…

Pentru multi dintre cei singuri insă, aceasta este o decizie asumată și NU un eșec. Poate auziți adesea despre o femeie trecută de treizeci de ani că nu e căsătorită incă, spus așa, cu un oarecare regret de către ceilalți, dar foarte puțini se intreabă dacă ea iși dorește să fie căsătorită sau să iși împartă viața cu cineva, doar ca să fie pe placul unei societăți conservatoare, care judecă ușor astfel de situații…

Singurătatea poate fi insă, o alternativă confortabilă la o singurătate in doi, care chiar nu-ți lasă nici o ușă spre fericire…Ne uităm pe facebook la vacanțele altora, imaginandu-ne că am fi fericiți in locul lor, dar se vede pe facebook ce e in suflet?

Se poate ca singurătatea atât de ,,judecată” de lume, să fie, de fapt, decizia de a-ți îmbrăca sufletul de sărbătoare, in fiecare zi și nu de trei-patru ori pe an… Decizia de a nu face compromisuri, de a spera la fericire, pentru că nu conteaza UNDE ești, contează cu CINE. Nu contează ce poze pui pe facebook, contează ce simți și asta iți vei aminti.

Se poate ca singurătatea să fie decizia de a-ți rămâne ție insăți fidelă, aspirațiilor și viselor tale, pe care să le împlinești cu îndrazneală, știind că singura certitudine e prezentul. Poate suna egoist, dar fericirea nu are etichetă cu formule general valabile. Ceea ce mă face pe mine fericită, nu o face pe ea, ceea ce te face pe tine fericită nu are legătură cu prietena cea mai bună. Ci cu ceea ce e in sufletul tău, cu strălucirea din ochii tăi… Fericirea celei care a ales să se dedice familiei e totală dacă asta și-a dorit, la fel cum fericirea celei care a ales cariera, poate fi deplină. Și nu e neapărat bine sau rău, e doar diferit. Pentru că noi suntem diferite! Și e minunat!

Vă doresc să surprindeți in fotografiile de Paște, nu doar bucuria de a fi cu familia, la masă sau in vacanțe de vis, ci sărbatoarea din suflet, pentru că zi de zi, nu contează anotimpul sau Sărbătoarea, se poartă FERICIREA!

Paște Fericit!

 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.