Frumusețe

Descoperirea care a salvat milioane de femei

Cercurile întunecate și pungile de sub ochi. Cu această problemă se confruntă o mulțime de femei. Aparent, un detaliu nesemnificativ, capabil însă să vă îmbătranească cu câțiva ani. img_3756
Motivele apariției acestor semne neplăcute sunt destule : de la banalul somn insuficient, la ereditate. Producatorii de cosmetice se întrec în a propune tot soiul de remedii împotriva acestor probleme. Însă acestea conțin o mulțime de elemente nenaturale, care fac de fapt rău pielii sensibile de sub ochi.
În cele ce urmează, vă propunem o alternativă uluitoare. Rețeta nu presupune niște cantități precise, ci puteți să alegeți proporțiile care vi se par ideale.

Iată de ce anume ai nevoie:

zaț de cafea
ulei de cocos
piper negru măcinat

Mod de utilizare

Amestecă ingredientele în palmă. Cu vârful degetului unge amestecul obținut pe suprafața de sub ochi. Încearcă să ferești ochii.
Lasă amestecul timp de 5-10 minute, până se întărește.
Curăță pielea cu o cârpă moale și cu apă.

img_3762Cafeaua are capacitatea de a calma inflamația, piperul negru stimulează circulația sangvină, iar uleiul protejează pielea și o ajută să absoarbă toate elementele sănătoase.

Procedura trebuie repetată de două ori pe săptămână. Cafeaua și piperul negru sunt excelenți antioxidanți, care împiedică îmbătrânirea pielii, o fac fermă și elastică.

Sursa: takprosto.cc

Uscatoare rufe