Frumusețe

Din visele pandemiei : Să vii la coafor să-ți tai vârfurile și să pleci…. cu o super-schimbare de look!

 

Părul înseamnă foarte mult pt noi, femeile! Nu degeaba i se spune “podoaba capilară”! E foarte important să avem grija de părul nostru, de sănătatea lui, dar și de forma lui! Vorbim de funie în casa spânzuratului, nu-i așa? Mai avem putin și vom ieși din izolare, reîntorcându-ne la ale noastre, inclusiv la dragii noștri hair-stiliști!
Până una alta, să vă povestim puțin despre celebrul hair-stilist libanez Mounir și despre una din “faptele sale de vitejie”.
Recent, acesta a fost vizitat, la salonul său, de o tânără dornică să-și taie, pur și simplu, vârfurile , plus eventual câțiva centimetri din păr


https://www.instagram.com/mounir
Priviți-o înainte de trasformare : femeia arăta banal, nu-ți atrăgea atentia cu nimic. Avea, într-adevăr, o culoare frumoasă de păr, care era și ondulat natural, pe deasupra, însă…parcă se cerea o mică schimbare de look, nu-i așa? Cel puțin așa a gândit celebrul hair-stilist!

https://www.instagram.com/mounir
Cu de la sine putere, el a tăiat cam o treime din păr, pentru a scapa de buclele naturale și de vârfurile despicate.
Tunsoarea nu părea a fi complicată – era necesară, pur și simplu, o nivelare a vârfurilor. Mounir a ales ca lungime puțin mai jos de umeri și a purces apoi la vopsirea părului : mai întâi pe toată lungime lui, apoi la rădăcină. Mounir a colorat rădăcinile într-o culoare mai inchisă, apoi lungimea părului – în culoarea sa deschisă, naturală, iar vârfurile le-a decolorat, făcându-le să iasă în evidență.

https://www.instagram.com/mounir
După ce s-a scurs timpul de așteptare al vopselei, maestrul a spălat părul, l-a tratat cu balsam și l-a uscat complet.

https://www.instagram.com/mounir
Apoi Mounir a egalat și mai riguros vârfurile. Între timp, trăgea cu ochiul la chipul clientei, reflectat în oglindă, constatând cum acesta se luminează, din ce în ce mai mult – lucru care vorbea de la sine de faptul că aceasta era extrem de mulțumită. Un coafat simplu, o placă, puțin fixativ și gata!


https://www.instagram.com/mounir
Ei, spuneți și voi? Nu-i așa că tânara a avut toate motivele să fie mulțumită? A devenit deodată o tipă stilată, după care fiecare bărbat întoarce capul! Culoarea aleasă de Mounir îi scoate în evidență ochii cei frumoși și buzele cărnoase, făcându-i trăsăturile și mai expresive.
În plus, pentru a arăta, in fiecare zi, ca și cum ar fi ieșit de la salon, nici nu trebuie să se chinuiască prea mult. Trebuie doar să se pieptene de dimineața. Iar dacă părul începe să i se onduleze, în 5’ și l-a și îndreptat, cu placa!

Sursa : zen.yandex.ru