Femei de 10

Demi Moore, tânără și frumoasă , la aproape 56 de ani

 

Demi Moore va împlini curând 56 de ani. Neținând cont de furtunile pe care le-a traversat viața ei personală, actrița își păstrează tonusul, spiritul tânăr și pofta de viață. Și, daca e să dăm crezare presei tabloide, Demi continuă să întoarcă după ea capetele junilor ei admiratori. Haideți să vedem cum reușește toate astea!

Dieta

Actrița mănâncă numai când îi este foame și numai porții mici. Când are prima senzație de sațietate, se ridică imediat de la masă. La prânz nu-și permite decât o salată ușoară și supă sau felul doi. Din cand în când se mai răsfață cu câte o delicatesă “ interzisă” și asta pentru că părerea sa este că “dacă trăim toată viața cu frică, nu mai reușim să ne bucurăm de frumusețile sale”.

Demi Moore în cifre

Vârsta : 55 de ani ( data nașterii 11 noiembrie 1962)
Inăltimea 165 cm
Greutatea: 52 kg

Cum se menține în formă

Celebra vedetă hollywoodiană consideră că trebuie să faci sport din plăcere, nu din fanatism și nu numai ca să arăți bine. Dintre toate genurile de activitați sportive, preferă pilates și yoga. Și îi mai plac foarte mult plimbările pe jos. Două-trei ore la aer curat, în compania câiinilor preferați, acționează nu numai asupra sănătății fizice, dar și a psihicului – e de părere actrița.

Iubirile sale

Demi a fost măritată de trei ori. Primul său soț a fost rockerul Freddy Moore. Căsnicia lor a durat 5 ani. 8n 1987 De i a devenit soția lui Bruce Willis, căruia i-a născut trei fiice. În anul 2005 s-a căsătorit cu actorul Ashton Kutcher, mai tânăr decât ea cu 16 ani, însă nici această căsătorie nu a rezistat .

Viața lui Demi

Viața lui Demi nu poate fi numită “liniștită”. În ea încap și emoțiile copilăriei, datorate unor părinți alcoolici, și teribila șansă de a fugi de acasă, depărtându-se astfel de lumea alcoolului și a drogurilor. Au venit apoi iubirile ei pentru bărbații celebri, divorțurile dureroase nașterea celor trei copii, fotografiile din reviste care au șocat întreaga lume, rolurile nefaste din filme, dar și cele interpretate magnific. Aceasta este viața lui Demi Moore.

Sursa: zdr.ru