Ea și El Pe canapea

Degeaba ai cărți în bibliotecă dacă o ai mică!

s-media-cache-ak0.pinimg.com

Când inviți o femeie la tine acasă, automat o inviți și în Universul tău. Femeile sunt atente la detalii. Oricât ai încerca să le distragi atenția. Degeaba îi citezi din Kant dacă nu îl înțelegi. S-ar putea să nu îl înțeleagă nici ea. Sau chiar să nu o intereseze. Degeaba o alinți în versuri dacă te oprești la jumătatea poeziei. E ca un preludiu întrerupt prostește. Femeia îți va cerceta mintea și inima. Dar se va uita și în bibliotecă.

Se spune că numai 20 % din cei care cumpără o carte o și citesc. Restul o cumpără doar pentru că li se pare cool. Cam așa e și cu bărbații. Femeia simte. Al dracului de bine. Va mirosi destul de repede dacă faci parte din cei 20 % ce vor să îi atingă mintea sau din restul de 80 % ce vor să îi atingă doar trupul. Femeia inteligentă recunoaște un fake. E ca un degustător fidel de emoții și trăiri autentice. Iar o femeie are nevoie de un bărbat aromat și nu de unul expirat.

Degeaba o inviți într-o cafenea dacă o lași pe ea să intre prima. Unii o mai și împing în față. :))

Degeaba ești parfumat dacă ești bădăran. E ca și cum ți-ai da cu spray direct peste transpirație. Degeaba ești îmbrăcat ca din reviste dacă ai paginile rupte pe interior. Cei 7 ani de acasă sunt ca erecția. Se văd imediat. Femeile nu se îndrăgostesc numai de ceea ce aud. Femeile se îndrăgostesc și de ceea ce văd. E un tot perceput atât de subtil. Iar dacă ceea ce văd nu se pupă cu ceea ce aud, ai dat de dracu!

La final de zi, e important ce ai în cap și cât de tare îți bate inima. E important să alegi cu neuronii și nu doar cu hormonii. Femeile s-au plictisit de vânători fără „scrupule”. De bărbați proști și melodii fără ritm. Nu există bărbat care să nu aibă o femeie în minte. Problema e că mulți dintre aceștia nu mai au nimic altceva în cap.

O femeie nu te va întreba niciodată câte pagini ai citit, dar va fi mereu atentă la paginile pe care le răsfoiești din cartea ei.

Pentru că degeaba ai cărți în bibliotecă daca o ai mică … Mintea!

 

Dacă vrei cartea „Iubind-o pe Ea”, o poți comanda la numerele de telefon: 0751 492 686; 031 438 28 22 sau online, pe acest link:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Foto: s-media-cache-ak0.pinimg.com