TVR, dragostea mea!

De vorbă cu cel mai puternic om de pe Planetă

 

   ….Sunt îndrăgostită nu doar de TVR, ci și de călătoriile prin lume. Combinând cele două iubiri, au rezultat o mulțime de proiecte frumoase, reportaje, documentare, interviuri, cu care m-am întors, pentru TVR, din toate cele patru vânturi spre care m-a purtat dorul de ducă. Poate n-o să mă credeți, dar, chiar și în vacanțe, îmi mai luam alături câte un cameraman și mă întorceam acasă NU cu țoale, suveniruri, dulciuri sau bronz pe piele, așa cum fac majoritatea turiștilor ( normali la cap!) , ci cu…materiale pentru TVR!
Cu doi ani în urmă, mi-am vizitat un bun prieten din studenție, pe Lilian Zamfiroiu, un om extraordinar, devenit ambasadorul României la Luxemburg. Și pentru că prietenul la nevoie se cunoaște, Lilian mi-a dat o mână de ajutor în a realiza două lucruri minunate : un Jurnal de călătorie la Luxemburg, pe care mi l-a publicat, acum doi ani, Editura Corint, dar și un super-documentar pentru TVR, adus pe post “souvenir din Luxemburg” Televiziunii Române. Caci doar e… “dragostea mea”, nu? 😁
Am decupat, pentru episodul meu de astăzi, un mic fragment, poate cel mai “catchy” , din documentarul “Marile surprize ale micului Luxemburg”, difuzat de TVR cu doi ani în urmă : un scurt interviu cu luxemburghezul Georges Christen, cel mai puternic om al planetei! Priviți și vă minunați!

https://youtu.be/nkb1hw0BKJE

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.