banner marshal garden
TVR, dragostea mea!

De vorbă cu cel mai puternic om de pe Planetă

 

   ….Sunt îndrăgostită nu doar de TVR, ci și de călătoriile prin lume. Combinând cele două iubiri, au rezultat o mulțime de proiecte frumoase, reportaje, documentare, interviuri, cu care m-am întors, pentru TVR, din toate cele patru vânturi spre care m-a purtat dorul de ducă. Poate n-o să mă credeți, dar, chiar și în vacanțe, îmi mai luam alături câte un cameraman și mă întorceam acasă NU cu țoale, suveniruri, dulciuri sau bronz pe piele, așa cum fac majoritatea turiștilor ( normali la cap!) , ci cu…materiale pentru TVR!
Cu doi ani în urmă, mi-am vizitat un bun prieten din studenție, pe Lilian Zamfiroiu, un om extraordinar, devenit ambasadorul României la Luxemburg. Și pentru că prietenul la nevoie se cunoaște, Lilian mi-a dat o mână de ajutor în a realiza două lucruri minunate : un Jurnal de călătorie la Luxemburg, pe care mi l-a publicat, acum doi ani, Editura Corint, dar și un super-documentar pentru TVR, adus pe post “souvenir din Luxemburg” Televiziunii Române. Caci doar e… “dragostea mea”, nu? 😁
Am decupat, pentru episodul meu de astăzi, un mic fragment, poate cel mai “catchy” , din documentarul “Marile surprize ale micului Luxemburg”, difuzat de TVR cu doi ani în urmă : un scurt interviu cu luxemburghezul Georges Christen, cel mai puternic om al planetei! Priviți și vă minunați!

https://youtu.be/nkb1hw0BKJE

Femei de 10 pe Facebook