Diverse

De dragul “like”-urilor,un celebru manechin a îngrozit lumea virtuală, făcându-și un selfie cu tatăl mort!

 

Cunoscutul manechin din Serbia, Jelica Ljubicic, i-a șocat pe utilizatorii de rețele sociale cu un selfie cutremurător: diva și-a făcut o fotografie alături de părintele său decedat. Nu se știe ce reacții spera ea să obțină de la prietenii săi virtuali, poate aștepta, din partea lor, milă și compasiune, cert este că, în realitate ea s-a trezit potopită de un val de critici usturătoare.

Pozele de scandal, care o înfățișează pe Jelica într-un halat de spital, au apărut în publicația “Stories”.

Atât prietenii săi virtuali, cât și utilizatorii rețelei au criticat-o dur, pentru încercarea ei de a obține “like”-uri pe spinarea defunctului său părinte. Comentariul fiicei “îndurerate” la fotografia cu pricina se referea la lupta pe care a dus-o întreaga familie pentru tatăl ei, în vârstă de 67 de anim căruia celebrul manechin îi mulțumeste, în final, pentru tot ceea ce a făcut acesta pentru ea, în viață.
Acest comentariu a fost departe de a detensiona situația: acuzele au continuat să curgă, determinând-o, până la urmă, pe Jelica să șteargă postarea, apoi fotografiile personale și, într-un final, chiar și pagina de pe Instagram.

Sursa: soulpost.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.