Diverse

Viața este asemenea unei călătorii cu trenul

Viața este asemenea unei călătorii cu trenul,

Cu stații, accidente și schimbări de rută. Atunci când ne naştem şi urcăm în tren întâlnim oameni despre care credem că ne vor însoţi pe tot parcursul călătoriei noastre: părinţii noştri…

Din păcate adevărul este un pic altul. Ei coboară la o staţie şi ne lasă singuri în această călătorie. E drept că în tren urcă alte persoane care vor ocupa un loc important în călătoria noastră. Aceştia sunt fraţii noştri, prietenii noştri, copiii noștri, iubirea vieții noastre.

Unii lasă în urma lor un gol imens când coboară. Alții privesc călătoria ca pe o scurtă plimbare și nici măcar nu le vom simți lipsa.

Călătoria este plină de bucurii, provocări, vise, fantezii, speranţe şi despărţiri. Succesul constă în a păstra relații bune cu toți pasagerii, să dăm tot ce avem mai bun în noi.

Misterul cel mai mare al călătoriei este că nu ştim în ce stație de tren vom coborî. Așa că trebuie să trăim în cel mai frumos mod: iubind, iertând și oferind tot ce avem mai bun. Atunci când va veni momentul să coborâm definitiv din tren și vom lăsa gol locul nostru, trebuie să lăsăm în urma noastră amintiri frumoase pentru cei care vor continua călătoria, fără noi.

Vă doresc o călătorie cât mai plăcută în trenul vieții voastre! Bucurați-vă de succes, oferiți iubire și fiți fericiți! Și cel mai important, fiți recunoscători pentru călătorie!

Și nu în ultimul rând le mulțumesc tuturor pasagerilor care fac parte din trenul meu!

Foto: bempoweredwomen.com