Ea și El

Bărbați celebri din România amendează greșelile noastre, ale femeilor

 

Că și noi, femeile – ființele acestea perfecte, din vârful firului de păr și până la ultima unghie a frumoaselor noastre gambe – greșim, o recunoaștem deschis! Doar asumarea defectelor este un semn al inteligenței, nu-i așa? iar noi suntem și deștepte, nu numai frumoase! 😁😁😁
Însă este foarte interesant să ne privim NU în oglindă, ci în ochii bărbaților, a acelor ființe, lovite ele însele de perfecțiune și  fără de care viața noastră nu are sens! ( 😜)
Așadar, dacă tot am provocat , cu câteva zile în urmă, o seamă de femei celebre, să participe la un sondaj de opinie marca “Femeide10.ro”, este rândul acum al bărbaților de nota 10, să răspundă unei deloc ușoare întrebări : “Unde greșim noi, femeile?”
…cu siguranță, răspunsurile lor ne vor și ajuta să îndreptăm, pe ici pe colo, niscaiva defecte care…cum naiba s-or fi strecurat în ADN-ul nostru?!?..😁

Horia Moculescu, compozitor: “ Marea voastră greșeală? Lupta permanentă pentru egalitatea cu bărbații; în fond, din foarte multe puncte de vedere ajungând la această egalitate, înseamnă o coborâre a standardelor proprii lor, concomitent cu pierderea feminității, proprii doar lor”.

Mădălin Voicu, politician: “Femeile pun, înaintea sentimentelor, ținte și scopuri pragmatice. Noi, bărbații, suntem naivi și mai putin materialiști deci, noi suntem de vină (proști) si femeile n-au nici o vină! Ele doar profită de “neputințile” noastre.V-o spune un bărbat cu experiență! 😁”

 

Vasile Șeicaru, cantautor: “Cea mai mare greșeală pe care o fac femeile, este că vor sa-și impună modul lor de gîndire și de viață, fără a ține cont că și bărbatul le are pe ale lui! Bărbatul trebuie să se simtă totuși liber în viata de familie, respectînd însă cu strictețe anumite lucruri și situatii care se stabilesc împreună, în viața de cuplu!
Tu femeie, nu căuta să spui, sau să-ți impui punctele tale de vedere și să vrei sa fii si înțeleasă, în mod obligatoriu! (Trăiasca lupta pentru pace! )

 

Virgil Ianțu, prezentator TV: “Marea greseala a femeilor este să încerce să îi maturizeze pe bărbati și să îi certe atunci când se mai joacă și ei, din când în când, impreună cu ceilalți copii, prietenii lor de o viată!😁”

 

Lilian Zamfiroiu, diplomat : “Nu cred că se poate generaliza, în sensul că toate femeile ar face aceeași greșeală. Aș putea indica mai multe tipuri de greșeli – după cum le percep eu, desigur – dar, pentru că așa este convenția, mă voi rezuma la una singură, pe care o constat atât la femei de succes, cât și la altele, mai mult sau mai puțin anonime… Și numesc aici lipsa încrederii și, implicit, insuficienta exploatare a calităților și însușirilor proprii genului feminin. Eu cred că femeia nu trebuie să copieze rețeta de succes a bărbatului, dar nici să abandoneze în seama acestuia dorința de realizare și de împlinire. Are la îndemână mijloace specifice, totul este să le identifice corect și să aibă încredere în ele. Și simt nevoia de a mai sublinia o dată: observația de mai sus nu e valabilă pentru chiar toate femeile. Există, din fericire, și excepții!”

 

Mihai Pocorschi, compozitor: “Femeile greșesc, atunci când își doresc să schimbe un bărbat din “rău”în “bun”, iar după ce reușesc, își dau seama că nu le mai stârnește interesul și încep să caute alți bărbați “răi” pe care să-i schimbe!” 😉

 

Alin Burcea, om de afaceri: “In general,femeile sunt mult mai subiective și iau decizii bazate pe ” feeling”. Bărbații sunt mult mai obiectivi. Ei au câteva lucruri importante: să fie sănătoși, să poată munci, să fie familia ,copiii și soția sănătosi și multumiți. Femeile au 2000 de lucruri extrem de importante,4000 mediu importante si 2000 mai puțin importante!”

Alex Ștefănescu, scriitor: “ Marea greșeală a femeilor este faptul că nu pretind să fie ocrotite de bărbat sau nu se lasă ocrotite. Un bărbat adevărat (cum sunt eu!😂) are un cavalerism înnăscut si se simte frustrat când i se refuză grija de-a o apăra pe iubita lui de brutalitate, de grosolănie, de eforturile istovitoare. În mod inevitabil va apărea o altă, care nu-i va mai respinge cavalerismul.”

 

Eugen Cristea, actor: “Sunt mai multe aspecte ale “greșelii” : first, așa numitele “pițipoance”, al căror număr crește înfiorător și care sunt preocupate numai de propria persoană, cât mai egoistă cu putință… Apoi, femeile care sunt lipsite de generozitate, de înțelegere față de partener.”

 

Daniel Făt, cantautor: “Probabil că cea mai mare greșeală ar fi că femeia pare mereu nemulțumită de ceea ce e, sau are, și de a nu-și asumă cu încredere mare rolul de Femeie, cu toate caracteristicile ce implică asta. Femeia e căldură și iubire, pace și liniște, armonie și bucurie, frumusețe și echilibru pt cămin sau societate, pt tot ce e in jurul ei, de la plan personal până la nivel social”.

Constantin Chiurciu, om de afaceri: “Dacă până acum nu ai aflat, îți spun eu: FEMEILE NU GREȘESC NICIODATĂ!…Lăsâng gluma la o parte, eu cred că femeile greșesc enorm atunci când nu stiu să se aprecieze! O femeie este nu numai cea ce se vede în oglindă, ci și ceea ce se află sub acele bucle blonde sau brune!”

Marcel Pavel, solist pop : “Una dintre marile greșeli pe care o poate face o femeie, este aceea când devine pisăloagă și geloasă din cale-afară, existând riscul ca bărbatul, în cele din urmă, să o părăsească…!”

Dragoș Anastasiu, om de afaceri: “Eu nu pot să răspund coerent la această intrebare pentru că nu toate femeile ( ca de altfel și bărbații ) fac ACELEAȘI greșeli. Noi toți facem felurite greseli,  dar e imposibil să. generalizăm. Greșeala noastră, a tuturor, este că nu comunicăm suficient de deschis/ sincer și suficient de din timp.

 

Bogdan Stanoevici, actor: “Eeeeeeheeeeee… aceasta întrebare complexă (precum femeile!) are din partea mea un răspuns fff simplu… Trăit de mine de-a lungul timpului de nenumarate ori… În majoritatea lor, FEMEILE VOR CU ORICE PRET SĂ-L SCHIMBE PE BĂRBATUL DE LÂNGĂ ELE, ÎN CEEA CE ELE VOR SĂ FIE ACEL BĂRBAT. DEȘI ATUNCI CAND L-AU CUNOSCUT, L-AU PLĂCUT AȘA CUM ESTE… mare greșeală, care duce, de regulă, la ruperea relației. 😜😘🤗

Lucian Avramescu, poet: “Cea mai mare greșeală pe care o fac femeile? Trăiesc obsedate că-s urâte. Adevărul e că TOATE femeile – eu am scris și o poezie cu acest subiect – sunt frumoase. Greșeala e că strică aiurea ce le-a dat gratis Dumnezeu, tocând avere și nervi. Sunt fete de 20 de ani la frumusețea cărora ajungi numai dacă ai norocul să plouă pentru a leviga cele trei straturi chimice sub care și-au pitit naturalețea. Doamnelor, sunteți frumoase! Vă spune unul care a dedicat cărți întregi frumuseții feminine”

Ion Haiduc, actor: “Foarte rar reușesc să se îndrăgostească de OM!!! De cele mai multe ori se îndrăgostesc de un organ……. ochi, gură, spate….. etc. După ce mirajul fluturilor din stomac se mai potolește, se trezesc cu un om care…… clar, nu-i ăla….. visatu’!!! Dar să nu fim nedrepți…….. și bărbații pățesc aproximativ la fel!!!!!!!”

 

Marcel Toader, om de afaceri: “Femeile compară de fiecare dată, o relație actuală cu o fostă relație. Mereu își iau ca punct de reper ( in mintea lor ) relația cea mai apropiată de idealul lor de cuplu ( pierdută din varii motive, de obicei din vina lor). Și atunci…compară .

 

 

Imagine reprezentativă: zhenskayadolya.ru

Uscatoare rufe