banner marshal garden
Ea și El Pe canapea

De ce nu mai rezistă cuplurile in ziua de azi?

Știi de ce nu mai rezistă cuplurile in ziua de azi? Îți spun eu de ce! Pentru ca atunci când tu te uiți in ochii ei, savurandu-i sclipirea, ea se uită la ceasul tău de pe mâna. Pentru ca atunci când ea îți râde si te gustă printre cuvinte, tu te scobești cu degetul in nas și esti plictisit. Pentru ca atunci când el vrea o plimbare in parc, ea preferă o plimbare cu mașina. Pentru ca atunci când ea ar prefera o plimbare in sufletul lui, el ar plimba-o prin pat.
Iubirea nu mai rezistă pentru ca atunci când amândoi ajung acasă, sunt prea obosiți pentru o îmbrățișare sinceră și lungă. Îți spun eu de ce nu rezistă iubirea. Pentru ca in loc sa vedem calitățile celuilalt, scormonim după defecte. Pentru ca obosim după ce ne îndrăgostim. Pentru ca e mult mai important mersul la sală si in oras cu „prietenii”, decât o seară petrecută in doi. Pentru ca weekendurile sunt pentru odihnă. Atunci când amândoi își ling rănile dupa o săptămână guvernată de Ego. Pentru ca ne plictisim mult prea repede. Pentru ca e mai ușor sa aruncăm decât sa reparăm. Pentru ca nu mai avem timp pentru emoțiile si trăirile celuilalt. Universul nostru e mult mai important. Pentru ca ne îndrăgostim, dar uităm sa mai iubim. Iar atunci când fluturii dispar, suntem precum doi străini ce nu-și rostesc pe nume.

Mă numesc Alexandru Chermeleu. Sunt psiholog, autor, blogger si visător. Puțin din toate! Daca vrei să fii printre primii cititori ce pot intra in posesia primului meu roman, Desculță printre pietre reci, înscrie-te pe linkul de mai jos și așteaptă mesajul meu.

Click aici: https://stylishedbooks.ro/desculta-printre-pietre-reci-vol-1

Femei de 10 pe Facebook