Ea și El Pe canapea

De ce nu aș sta cu o proastă

Pentru că mi-ar spune mereu ceea ce vreau să aud. Pentru că dacă am ajunge să ne certăm, ea ar rânji printre dinții ei perfecți și atât. M-aș certa singur. Un monolog în Babilon. Pentru că dacă am ieși în oraș, am discuta despre vreme, animale și toppingul de cafea.

N-aș sta cu o proastă pentru că ne-am uita în fiecare zi la același film. Atât de mult i-a plăcut, încât vrea să îl revadă din nou și din nou. Eu cred că nu l-a înțeles. În timp ce filmul vieții noastre s-ar derula și el, în reluare.

Nu aș sta cu o proastă pentru că nu aș avea cum să îi împărtășesc ultimele trăiri desprinse din romanele lui Bukowski. S-ar uita tâmp la mine și ar schimba subiectul. M-ar adulmeca încet iar apoi ar intra pe Facebook.

Nu aș sta cu o proastă pentru că mi-ar fi Rușine să le-o prezint alor mei. M-ar da afară din casă și m-ar trimite la plimbare. De plimbat, m-aș plimba. Însă proasta nu vrea în parc. Ei îi plac numai cluburile. Locurile unde poate să își zgâlțâie creierii și să își tocească tocurile incomode. Iar acum, că nu se mai poate fuma, ar bea mai mult!

Nu aș sta cu o proastă! Ar însemna să fiu mai prost ca ea. Ar fi liniște în jurul nostru. Dar o liniște morbidă. Ar fi un rai fără de îngeri și un paradis fără miros. Precum o floare ce-și pierde din aromă atunci când o privești îndelung.

Nu aș sta cu o proastă! Nu ar ști cum să îmi scurtcircuiteze neuronii, cum să îmi puste sinapsele și cum să-mi dea lumea peste cap.

M-aș plictisi de moarte. Căci lângă o proastă nu ești în viață. Ești orb și surd la tot ce se petrece aievea. Ești în comă. O comă a simțurilor și a ființei.

Lângă o proastă nu simți că trăiești. Nu poți Visa. Căci visul meu nu s-ar împleti cu al ei.

Lângă o proastă aș muri. Încet, dar sigur. Pe interior

 

Comanda prima mea carte „Iubind-o pe Ea”. Peste 8500 de persoane au citit deja aceasta carte. Nu ai citit-o încă? Ne face nimic! Acum ai ocazia să o achiziționezi, in ediție limitată, cu tot cu autograf! Ce mai astepti? Comandă acum!

Telefonic: 0751 492 686

Comanda online: http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Uscatoare rufe