Ea și El

De ce ești încă singură, deși ești o femeie minunată?

De ce oare nu-l poți găsi pe bărbatul,visurilor tale, deși ești gata să-i oferi tot ce e mai bun în tine?…

Ai sentimentul că , dacă ești o tipă bine, plină de calități, toți bărbatii ar trebui sa facă coadă la tine. Dar asta nu se întâmplă. Iată câteva posibile explicații.

1. Majoritatea bărbaților nu te înțeleg

Ai crezut ca orice bărbat va fi să întâlnească o femeie atât de grozavă, dar uite că îi pui pe fugă! Te cred mult prea sofisticată, iar ei sunt prea leneși ca să stea să te descifreze.

2. Nu te mulțumești cu puțin

Ai cheltuit destul timp, ca să fii ceea ce ești astăzi. Așa că, de ce să accepți un bărbat care nu a făcut același lucru? Sunt puțini bărbați care ți se potrivesc. Dar merită să astepți!

3. Ești îngrozitor de ocupată

Ce ironie a sorții! Exact acele calități care te fac atât de  minunată, te impiedică, de fapt , să-ți gășești jumatatea de viață. Spre exemplu : ești mult prea ocupată ca să-ti cauți partener de viață. 

4. Nu accepți compromisuri 

    Te-ai străduit prea mult si ai ajuns prea departe, ca să te sacrifici de dragul unui bărbat. Vrei, da, să-ti găsești iubirea, dar nu vrei să plătești cu propria ta persoană. Dacă el nu te iubește așa cum ești, înseamnă că nu el el cel care trebuie să-ți stea alături. 

5. Nu te atrag, din cale-afară, bărbații 

Când stii cât de mult poți oferi, ai și așteptări mari. Poate ai avut destule relații superficiale și cauți altceva. Dacă nu simți o legătură fantastică, pe toate planurile, o relație nu ți se pare interesantă. 

6. Nu suporți un tratament necorespunzător

Din păcate, majoritatea bărbaților nu sunt de cea mai bună calitate. Iar tu aștepți un barbat de calitate superioară. Vrei să fie matur, respectuos, bun la suflet, generos, ambitios și romantic. Meriți un astfel de bărbat, așa că trebuie să ai răbdare. 

7. Bărbații cred că nu ești interesată într-o relație 

Ai o viață atat de plină și de fericită, incât mulți bărbați  cred că ești mulțumită și nu ai nevoie de ei. Așa că…e bine să mai trimiti și altfel de “semnale”. 

8. Multi bărbați se tem de tine

Din pacate, nu toți barbații zilelor noastre sunt oameni de succes și stau penpicioarele lor. Și lor le e frică să se și apropie de tine. Le e frică de faptul că nu vor ști ce să vorbească cu tine, că te vor plictisi și…in mare parte au dreptate! Însa un bărbat care nu e sigur pe el, nu poate fi un partener bun.  

9. Mulți bărbați se feresc de relații serioase.  

Chiar dacă nu se sperie de tine, majoritatea tinerilor nu vor nimic serios. Vor sa se distreze și sa fie lipsiți de griji. Nu meriți un astfel de partener, așa că…luptă pentru mai mult! 

Sursa : lifegeek.ru 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.