Diverse

Danezii au descoperit secretul fericirii

visitdenmark.co.uk

Danemarca figurează adesea în clasamente printre cele mai fericite țări din lume. Danezii consideră că a căuta fericirea în lucrurile simple care ni se întâmplă în viața de zi cu zi este cel mai important factor care conduce către fericire. Starea de bine presupune îmbinarea sentimentului de comfort cu cel de siguranță și apartenență.

Iată câteva lucruri pe care vi le recomandă cel mai fericit popor dacă vreți să aduceți fericirea în casele și viețile voastre!

1. Investiți în lumânări decorative

Danezii ard cele mai multe lumânări parfumate decât orice altă țară din lume. Flacăra pâlpâind, parfumul minunat și strălucirea de chihlimbar creează o atmosferă încântătoare.
Sfat: Lumânările cu fitile din lemn scot sunete asemănătoare cu pocniturile buștenilor când ard ceea ce aduce un plus pentru atmosfera relaxantă.

2. Făceți-vă timp întotdeauna pentru băutura voastră fierbinte preferată!

Cafea sau ciocolată caldă – băuturile fierbinți sunt o cale sigură de a vă face să treceți mai ușor peste orice situație, așa că asigurați-vă că aveți cana cu băutura preferată în mână pentru a vă încăzi din interior către exterior.

3. Socializați

Atunci când vă simțiți singuri, să vă înconjurați de persoanele dragi este o alegere înțeleaptă. Invitați-vă prietenii acasă, gătiți împreună, discutați – fără telefoane sau alte activități care să vă distragă atenția. Fiți prezent!

4. Asigurați-vă confortul termic

Pulovere, pături, șosete groase -comfortul este esențial pentru starea de bine. Așadar, în nopțile ploioase și friguroase înveliți-vă alături de cei dragi în cele mai călduroase și pufoase lucruri pe care le aveți și pregătiți-vă pentru o experiență relaxantă.

5. Lăsați-o mai ușor din când în când

În toate teoriile legate de fericire – luminile și băuturile fierbiți, păturile și focul din șemineu – sunt lucruri pentru care merită să faceți tot efortul pentru a vă găsi timp și a vă bucura de ele. Lumea nu se va prăbuși dacă vă veți face timp, din când în când, să vă bucurați de viață!

6. Îmbrățișați natura

Foarte multe interioare scandinave includ elemente din lemn natural și plante. Cumpărați-vă plante și bucurați-vă de lumina și aerul proaspăt pe care îl aduc camerei voastre.

7. Gătiți de la zero

Pentru starea de bine evitați mâncărurile precongelate. Adunați-vă câțiva prieteni și pregătiți un delicios prânz proaspăt. Asortați-l cu un pahar de vin iar energia pozitivă și starea de bine nu vor întârzia să apară!

Sursa: Brightside.me
Foto credits: Pixabay, visitdenmark.co.uk