Bombănelile Marinei Editoriale

Dana Nălbaru nu e singura

 

N-o cunosc personal, dar mi-a plăcut întotdeauna de ea. O persoană solară, cu un zâmbet superb și un chip drăgălaș. Dezinvoltă și talentată. M-am întristat când n-am mai văzut-o pe ecrane ( cu mersul la concerte oricum nu prea le aveam), dar m-am bucurat, aflând motivul : Dana se căsătorise ( cu un actor talentat, care-mi este de asemenea simpatic), după care a devenit mămică, după care..a recidivat! A intrat așadar în rândul femeilor serioase, cu bărbat, copii, gospodărie și planuri de viitor bine drămuite. După care n-am mai auzit din nou nimic de ea. Conform principiului ” no news is good news”, am dedus că totul e bine și frumos în jurul Danei, adică exact așa cum merită.
Până când, cu ceva timp în urmă, am citit o știre bezmetică ( dintr-un tabloid, evident) în care niște vânători de senzații tari o surprinseseră pe săraca Dana la o masă în oraș, într-o zi oarecare, într-o ținută lejeră, așa cum e firesc să umble tot omul, când nu are de urcat pe o scenă sau de mers la un eveniment. Răutăcioșii jurnaliști făceau spume la gură, atragând atenția, prin vorbe și imagini, asupra sărmanei femei, găsindu-i hibe – o mie și subliniind, vezi Doamne, cât de tare a decăzut artista, de când e mamă. Că arată rău, că e șleampătă, nepieptănată, că s-a îngrășat, în concluzie, că e ” de nerecunoscut” ( expresia preferată a tabloizilor!) M-a revoltat într-atât atitudinea colegilor din presă, încât, uite, nici până azi nu am reușit să uit episodul cu pricina.
Am toată admirația pentru mămica Dana Nălbaru, pentru faptul că și-a prioritizat într-un alt fel viața, așezând pe primul loc valorile care contează cu adevărat. N-aș da-o pe Dana cea „neglijentă” și „decăzută” pentru toate căprioarele din show-biz-ul românesc, pentru toate asistentele tv voluptoase și provocatoare, pentru toate divele care, chiar și atunci când fac câte-un plod, o fac fie pentru imagine, fie pentru a pune căpăstru unui bărbat „cu posibilități”, după care se grăbesc să se re-înroleze în armata divelor, pasându-și pruncii în brațele unor bone bine plătite și amintindu-și de ei doar cu ocazia ședințelor foto.
Și pentru că sunt sigură că, în adâncul sufletului, pe Dana a necăjit-o reacția jurnaliștilor, chiar dacă, pe pagina sa de Facebook le-a dat un răspuns din cale-afară de înțelept, am s-o asigur că noi o iubim la fel de mult, ba poate chiar oleacă mai tare, așa, „delăsată” cum o văd Ei și frumoasă, cum continuăm s-o vedem noi. Și o mai liniștim pe Dana că nu e singura care pățește astfel de răutăți. Și când spun asta, mă refer la faptul că presa tabloidă internațională a taxat în repetate rânduri staruri de primă linie, scoțandu-le ochii pentru faptul că, odată măritate și devenite mame, s-au delăsat total, alegând să-și caute fericirea în sânul familiei și mai puțin în lumina reflectoarelor. Priviți imaginile de mai jos – înainte și după căsnicie și maternitate- care sunt mai mult decât grăitoare. Si mai lăsați-o în pace pe Dana, să-și vadă de universul frumos pe care și l-a creat în jurul său.

1.Mariah Carey

image

 

2.Britney Spears

image

3.Cristina Aguilera

image

4.Jessica Simpson

image

5.Janet Jackson

image

6.Lady Gaga

image