Ea și El

Dacă faci aceste 7 lucruri, nu te mira că ești singură

Viața de burlăciță. Cele mai frumoase și in același timp, cele mai proaste zile din viața ta. Poți să faci tot ceea ce vrei, dar în același timp…vezi cum toți prietenii tăi se așează pe la casele lor, iar tu…tot singura esti.
Cat timp cei din jurul tău se îndrăgostesc, tu continui să-ți pui obsesiva întrebare : oare unde greșesc? Dacă vei constata că faci unul din lucrurile de mai jos, răspunsul este evident:

1. Te-ai transformat într-o persoană inaccesibilă
Sigur că e bine să ai propriile standarde. Iar atunci cand suferim dezamăgiri in dragoste, aceste standarde cresc. Dar daca vrei să te îndrăgostești din nou, nu face imposibilă cucerirea ta.
2. Aștepți acel bărbat care nu există
Dacă aștepți prințul călare pe cal alb, să știi că el nu va veni niciodată. În loc să aștepți bărbatul ideal, mai bine analizează-i pe cei cu neajunsuri și, dintre toate “relele”, alege-l pe cel mai mic.
3. Ai o părere proastă despre tine .
Din păcate, majorotatea femeilor cred că trebuie să se schimbe, pentru ca să placă bărbaților. E o mare greșeală. Dacă tu consideri că nu ești demnă de a fi iubită, nici nu vei fi. Barbatul care ți-e sortit, te va iubi așa cum ești.
4. Eviți să faci cunoștință
Pare a fi mult mai comod să vii acasă și să încremenești în fața televizorului, cu pisica alături, în loc să ieși în oraș cu prietenii. De aceea ești singură : pentru că nici macar nu ai unde să faci cunoștință cu cineva.
5. Ești mult prea focusată pe carieră
E și bine, e și rău. Desigur, e bine să fii o femeie de succes, dar prea multă treabă îți răpește bucuria vieții. Încearcă să creezi un echilibru între profesie și viața personală.
6. Te minți pe tine însăți, cand e vorba de lucrurile care te fac fericită
Nu te seta pe faptul că fericirea înseamnă neapărat să ai un bărbat alături, pentru ca greșești. Fericirea poate fi găsită și între prieteni, membrii familiei, in hobby-uri. Singurătatea nu te împiedica să fii fericită.
7. Тi-e frică de viitor.
Nu vrei să recunosti, dar e posibil să te temi de o relație și de ceea ce presupune ea : probleme, copii, o viață care nu-ți mai aparține. De fapt, o pierdere a libertătii tale. Dacă insisti să fii burlăciță, înseamnă că esti singura, de fapt, care-și sabotează din start orice relație.

Sursa : soulpost.ru

Etichete

Femei de 10 pe Facebook