Ea și El

Când o femeie se poartă ca o femeie, atunci și bărbatul e nevoit să se poarte ca un bărbat..

Deși pare un paradox, forța femeii stă în…slăbiciunea sa. Dacă o femeie dorește să-și păstreze relația cu un bărbat, ea trebuie să știe să treacă pe planul doi și să ocupe poziția “celui slab”.
Numai după ce va învăța să cedeze în fața unui bărbat o femeie va reuși să fie cu adevărat fericită. Și problema nu e de fapt în a-i ceda, grosso modo, ci a ințelege că pentru ea acesta este, de fapt, unicul mod de a-si îmvinge orgoliul și de a rezolva toate problemele ce decurg din acesta. Fără acest lucru, femeia nu va avea niciodată relații normale cu bărbatul si nici liniște în suflet.

Învățați să le spuneți soților voștri ” Da, dragul meu”. Acest lucru nu văimg_5244 va știrbi deloc demnitatea! Nu trebuie decât să vă obișnuiți cu deciziile pe care le iau soții voștri și să aveți încedere în ei.

Dacă veți refuza acest lucru, dacă veți insista să vă aflați “deasupra” soțului vostru și prin asta să demonstrați cât de puternică sunteți, înseamnă că vă tăiați craca de sub picioare. Da, bărbatul trebuie să fie cel puternic și să știe să-și pună soția la punct, însă astfel de bărbați nu prea găsești, iar dacă îi găsești, locul de lângă ei este mai tot timpjl ocupat. În spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie care a știut să se păstreze “slabă” în preajma lui, dându-i lui posibilitatea să fie cel puternic.

img_5247Iată, așadar, în ce constă înțelepciunea femeii : în aceea de a ști să-și crească bărbatul. Să-i arate că este puternic și să-l învețe să-și folosească această forță. Nu există bărbați slabi, există numai bărbați care au uitat de esența lor masculină. Iar femeia este cea care trebuie să știe să trezească în bărbat această “esență”.

Indiferent de cât de bună este părerea voastră despre voi însevă, dragele noastre Femei de 10, să știți că nu veți avea lângă voi un bărbat “copt” până nu veți învăța să fiți femei, în adevăratul sens al cuvântului : calde, maleabile, puternice și înțelepte. Odată rezolvată această problemă, veți vedea că alături de voi se află, de fapt, bărbatul visurilor voastre!

 

Imagini: po-tu-storonu-mira.com, nashe.ua, astromera.ru

Uscatoare rufe