Acasă la mine Florile Florinei

Dacă eşti un pachet de nervi, florile simt

Eşti o acritură, eşti invidioasă, rea, răzbunătoare (deci nu prea deşteaptă), eşti veşnic nemulțumiră? Felicitări! Ți-ai omorât florile!
Am auzit adesea persoane care se plâng că florilor nu le merge bine, fie că sunt în ghiveci, fie că le cresc în grădină sau pe balcon. De multe ori, îmi vine să le întreb diverse lucruri, dar îmi înghit limba.

Iată câteva lucruri despre legătura dintre viața noastră şi durata vieții florilor.
*Le merge mai bine dacă vorbiți cu ele. Nu vă costă nimic. Faceți „share” de energie!
*Nu vă ocupați de ele când sunteți nervoase! În momentul când le udăm, le pigulim, starea noastră de spirit, iubirea pe care le-o dăruim funcționează ca un amplificator pentru efectul substanțelor minerale. Repet, totul este energie
*Amplasați aranjamentele în locuri pe care le vedeți des şi vă sunt dragi. De pildă, eu am mereu flori pe noptieră, pe barul din living, lângă blatul din bucătărie, în baie vis-a-vis de oglindă, pe măsuța de toaletă. Puneți-le în locurile care vă sunt cel mai des sub ochi
*Nu fiți snoabe! Dacă vi se spune că o culoare este la modă, dar nu vă place, faceți un deserviciu florilor! Nu vă umpleți biroul sau dormitorul de ghivece cu flori ciclam dacă nu vă plac! Veți înjumătăți durata lor de înflorire! Trebuie să vă simțiți în armonie!
*Dacă nu aveți nimic împotriva galbenului şi a portocaliului, folosiți-le ca să vă înviorați! Expresia corectă cred că trebuia să fie „viața în galben”, nu „în roz”. Adică energie maximă!

…iubiți florile în fiecare zi?

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.