banner marshal garden
Ea și El

Dacă ai parte de așa ceva în dormitor, nu îl lăsa să îți scape!

Femeile au nevoie să se simtă protejate și iubite în relația cu partenerul. În timp ce aceste lucruri se pot realiza în afara dormitorului, modul în care se poartă partenerul cu voi în dormitor poate fi un indicator al iubirii lui sincere. Iată 7 semne care demonstrează că te iubește cu adevărat.

1) Îi place să te sărute

Un bărbat care te iubește, adoră să te țină în brațe și să te sărute tot timpul. Nu se va grăbi să ajungeți în pat. Va petrece timp privindu-te în ochi și mângâindu-ți fața. Îți va acorda atenție. Iar tu vei îndrăgi acest lucru.

2) Iubește fiecare bucățită a corpului tău 

Dacă ai văzut vreodată un bărbat care își atinge iubita în zone intime, în public și ai crezut că este îngrozitor și lipsit de respect, te înșeli amarnic. Bărbații care se simt liberi să își exprime public iubirea sunt bărbați cu adevărat îndrăgostiți. Ei acordă atenție trupului femeii iubite, atât în dormitor cât și în afara acestuia. Așadar, luați-o ca un compliment dacă nu se sfiește să vă atingă în public.

3) Se așează cu capul pe pieptul tău  

Ok, cu siguranță își dorește să ajungă mai aproape de sânii tăi, dar sigur își dorește să se simtă aproape de tine. În această poziție îți aude bătăile inimii și se simte în siguranță. Apropierea fizică dezvoltă încrederea în dormitor, iar dacă el simte nevoia de a se apropia de tine și în afara dormitorului, este grozav.

4) Face dragoste cu tine, nu doar sex 

Dacă are răbdare și este atent la nevoile tale poate fi demn de iubirea ta.

5) Îți vorbește despre fanteziile lui 

Să îți împărtășească fanteziile lui sexuale presupune un nivel crescut de încredere. Dacă vreți să vă căsătoriți, el trebuie să se simtă liber să vorbească cu tine despre fanteziile lui, iar tu despre ale tale. Dacă nu poți vorbi deschis despre ceea ce îți dorești în dormitor, unde mai este farmecul?

6) Te alintă după ce ați făcut dragoste 

După ce ați făcut dragoste, nu fuge din pat să se îmbrăce pentru a se întoarce imediat la treburile lui. Dacă îi place să te țină în brațe și să te alinte după ce ați făcut dragoste, ar putea fi bărbatul cu care mertită să te căsătorești.

7) Este manierat atât în dormitor cât și în afara lui  

Bărbații buni și tandri sunt cei mai buni iubiți, întrucât ei se asigură că partenera lor se bucură, în aceeași măsură ca și ei de momentele petrecute împreună. Un iubit generos înțelege că femeile și bărbații au nevoi diferite iar graba nu are ce căuta în dormitor.

Poate consideri că o viață sexuală activă și sănătoasă nu este foarte importantă pentru longevitatea relației. Totuși, sexul este o parte naturală și minunată a vieții iar dacă ai avut norocul să găsești un partener care te completează din toate punctele de vedere, nu-l lăsa să îți scape. Dacă îi poți împărtăși cele mai intime lucruri, înseamnă că puteți împărți totul.

Sursa: hackspirit.com

Femei de 10 pe Facebook