Ea și El Pe canapea

Dacă mă iubeşti, iubeşte-mă!

inima

Nu îmi promite soarele şi luna de pe cer. Oricum nu aş avea ce să fac cu ele. :)) Nu-mi presăra cuvinte dulci în farfuria inimii. Singurele condimente pe care le accept acum sunt faptele îmbrățișate în tumultul ființei. Dacă mă iubeşti, atunci iubeşte-mă! 🙂 De dimineaţa şi până-n după amiezile îmbrăcate in noi. Şi mai apoi în serile în care amândoi ne dezbrăcam. La început încet. Tulburător de încet. Apoi repede. Din ce în ce mai repede. In ritmul melodiei ce sună pe repeat, în minte şi în inimă.

Dacă mă iubeşti, iubeşte-mă! Nu îmi tot spune. Mai şi arată-mi! Aşa cum dansatorii îşi arată din mișcări.
Precum scriitorul ce-şi divulgă scrierile. Ca un actor ce îşi iubeşte replicile. Un magician ce se îndrăgostește iremediabil de iluzia pe care singur a creat-o.

Dacă mă iubeşti, atunci Iubește-mă! Aşa cum mâna stângă are nevoie de cea dreaptă. Cum inima are nevoie de bătăi iar ochii tăi îi caută pe ai mei.

Dacă mă iubeşti, iubeşte-mă! E tot ce am nevoie azi, acum! Mâine, poate că nici nu mai contează! 🙂

Mă numesc Alexandru Chermeleu. Sunt psiholog, autor, blogger si visător. Puțin din toate! Daca vrei să fii printre primii cititori ce pot intra in posesia primului meu roman, Desculță printre pietre reci, înscrie-te pe linkul de mai jos și așteaptă mesajul meu.

Click aici: https://stylishedbooks.ro/desculta-printre-pietre-reci-vol-1

Uscatoare rufe