Ea și El

Dacă ai obosit să tot aștepți iubirea adevărată, citește aceste rânduri!

Îl tot aștepți pe cel care te va iubi cu patimă, care te va iubi pe tine, cea adevărată, cea așa cum ești, cu toate neajunsurile tale, cu rănile nevindecate ale Trecutului, cu caracterul tău deloc simplu..Și, sincer, simți că ai obosit să-l tot aștepți!
Ți s-a tot spus, de o mie de ori, că iubirea adevărată trebuie așteptată cu răbdare , ba trebuie câstigată chiar și prin luptă, însă toate astea n-au fost decât simple vorbe fără acoperire.
De fiecare dată când în viața ta pătrunde cineva, obișnuiești sa-ți pierzi capul. Și toate încercările tale de a rezista, de a-ți păstra cumpătul, sunt zadarnice. Și asta pentru că ești foarte sentimentală, ești foarte deschisă și te atașezi cu ușurință de oameni.
De fiecare dată se întâmplă la fel, și tot de fiecare dată te trezești suferind, din cauza despărțirii. Și te-ai săturat! Ai obosit de atâția parteneri nepotriviți, care ti-au lăsat răni în suflet. Însă, oricât de greu nu ți-ar fi și oricât de tare nu te-ar durea, te rog, nu renunța! Obișnuiește-te doar să nu mai pui la suflet, să nu te mai necăjești, să încerci să te împaci cu situația!
Promite-mi că vei avea grijă de tine și-ți vei concentra atenția și în direcția ta! Meriți acest lucru, după repetatele lovituri și eșecuri, de pe urma “trecătorilor” din viața ta. Iubește-te, exact așa cum ți-ai dori tu să fii iubită. Cinstit. Cu devotament. Cu sinceritate.
Te așteaptă, în viață, nenumărate victorii, nenumărate locuri pe care trebuie să le vizitezi, nenumărați oameni pe care urmează să-i întâlnești! Trebuie să te cunosti mai bine pe tine însăți și să înțelegi exact ce anume te bucură, ce te face fericită.
De aceea înarmează-te cu încredere în tine. Si nu accepta relații de dragul relatiilor.
Căci el va veni. El încă te mai caută. Și te vei întâlni cu el cu totul întâmplător, ba chiar într-un mod amuzant și taman atunci când te aștepți cel mai puțin.
Și orice nu ți s-ar spune, și din stânga și din dreapta, ține minte un singur lucru : merită să aștepți!
Căci, la un moment dat, el va intra în viața ta și te va face să simți că legătura dintre voi nu e o joacă și ca joaca s-a încheiat în momentul în care v-ați întâlnit.

Sursa : lifegeek.ru
Imagine reprezentativă : pravmir.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate