Ea și El Povestea mea

„…Soția mea a luat-o razna! „

Stimată, redacție!Am o vecină care vi s-a adresat în sezonul trecut și ca urmare a emisiunii dumneavoastră a reușit să-și rezolve problemele de familie evitând un divorț. Eu la rându-mi, mă aflu într-un impas. Sunt inginer, iar Mihaela, soția mea, este profesoară de engleză. Ne-am cunoscut în facultate. Ne-am căsătorit la absolvire și avem un băiețel de trei ani. În toamnă vom aniversa cinci ani de căsnicie, asta dacă nu apar alte complicații. Soția mea este o femeie foarte frumoasă. Acest lucru nu a trecut neobservat de cei din jur. Încă din facultate, Mihaela își făcuse un hobby din a poza pentru diferite reclame, pentru clipuri publicitare și reviste de modelling. Nu am avut niciodată nimic împotriva pasiunii sale. Nu sunt gelos. Lucrurile erau sub control și de ce să nu recunosc, acest hobby ne-a rotunjit binișor veniturile încă de pe atunci.
Dar, iată că dela un hobby nevinovat, Mihaela a ajuns să răspundă unor provocări din ce în ce mai curajoase. A trecut de la fotografii în ținute sumare, la poze nud în toată regula. La început a pozat pentru prieteni fotografi care foloseau fotografiile pentru expozițiile personale. Cu timpul însă Mihaela a început să apară prin reviste deocheate fiind extrem de încântată de acest lucru și ajungând să spună da oricărei astfel de invitații chiar înainte de a afla onorariul de parcă acest lucru nici nu ar mai fi contat. La serviciu colegii mei au început să-și dea coate și să chicotească în momentul în care intru în birou. Vecinii mă privesc chiorâș, iar cu părinții mei am mereu discuții pe tema asta și, mai nou, am fost căutat de directorul școlii unde predă Mihaela care mi-a pus în vedere că dacă soția mea nu încetează cu acest tip de expunere riscă să-și piardă locul de muncă.
La orice încercare a mea de-a lămuri situația, replica Mihaelei este invariabilă. „Sunt o soție bună, o mamă fără cusur, un dascăl apreciat. Ce îi pasă lumii de ce fac eu în timpul liber?” Sincer situația devine din ce în ce mai tensionată și de aceea m-am gândit să vă cer sfatul. Îmi iubesc soția, dar mă aflu între ciocan și nicovală. Ce să fac?
Cu mulțumiri anicipate, Doru Doruleanu.

 

 

imagine reprezentativă: expert.ru

Publicitate