banner marshal garden
Ea și El

Cum vă țineți partenerul de mână? Iată ce semnificație are!

Să te ții de mână cu o persoană pe care o iubești este absolut firesc. Bineînțeles, psihologii au fost interesați să studieze acest gest prin care ne exprimăm sentimentele. Iată ce a reieșit în urma studiilor că exprimă modul în care ne ținem de mână.

O ușoară întrepătrundere a degetelor: respect

Acest mod de strângere de mâini arată că aveți o relație stabilă, plină de încredere. Le arăți celor din jur că ești într-o relație dar, în același timp lași spațiu partenerului. Vă respectați sentimentele și individualitatea reciproc.

Mână în mână: responsibilitate

Este unul dintre cele mai populare moduri de a-ți ține partenerul de mână. Arată cine domină în relație: acela care are mâna cu fața în jos. Când un bărbat dorește să-și protejeze iubita sau să o calmeze, o ține așa de mână.

Degetele întrepătrunse: grijă

Ești într-o relație bazată preponderent pe sentimente profunde decât pe atracția fizică. Sunteți sinceri unul cu celălalt, fără să vă ascundeți defectele. Relația este bazată pe încredere și grijă.

Ținutul de un deget: flirt

Relația voastră se află la stadiul de flirt. Sunteți în faza în care încă descoperiți lucruri noi unul despre celălalt și nu sunteți încă pregătiți să vă asumați niciun fel de responsabilități.

Atingeri accidentale: simpatie ascunsă

Când vorbiți unul cu celălalt și vă atingeți ușor, fără să vă țineți propriu-zis de mână înseamnă că între voi există o simpatie. De cele mai multe ori, această relație nu este mai mult decât o frumoasă prietenie.

Vă țineți de degete: încredere

Persoana care ține degetele partenerului exprimă respect, loialitate și este gata să protejeze. Când două persoane au o relație sănătoasă și stabilă se țin așa de mâini.

Ținere de încheietură: atracție

Chiar dacă pare ușor agresiv, acest mod de a vă ține de mână arată că sunteți atrași fizic și aveți nevoie unul de celălalt. Dar poate exprima și egoism.

Vă țineți de spate: pasiune

Relația voastră este foarte strânsă. Este un compromis între plimbare și îmbrățișare. Dacă gestul este făcut doar de unul dintre parteneri, înseamnă că acea persoană este posesivă.

Ținutul de braț: siguranță

Prin acest gest, o femeie arată că are nevoie de sprijin și ajutor. Este un gest clasic care demonstrează că relația este stabilă dar nu neapărat bazată pe iubire.

Voi cum vă țineți partenerul de mână?

Sursa: Brightside.me
Foto: depositphotos.com
Ilustrații: Leisan Gabidullina pentru BrightSide.me

Femei de 10 pe Facebook