Ea și El

Cum știi că te iubește?

Parcă nu știi niciodată cu adevărat dacă el te iubește. Mintea ta despică toate firele în patru și răscolește între amintiri, aducându-le iar și iar exact pe acelea care să-ți demonstreze că… nu, totuși, nu te iubește.

Probabil că se săturase de viața lui de mai înainte. Probabil l-ai prins într-un moment în care se simțea singur și i se făcuse poftă să se-ndrăgostească din nou. Poate că se scârbise de strădania lui de-a iubi o femeie care nu-l merita și s-a hotărât să se lase mai degrabă în voia minții și nu a inimii, alegând o alta mai bună, mai blândă, mai fidelă – pe tine.

Și, până la urmă, de ce te-ar iubi? Doar știi prea bine că nu te-a iubit nimeni niciodată până la capăt, nici mama ta nu te-a iubit, s-o fi săturat și ea să te tot slugărească, așa că, după ce-ai plecat de acasă, s-a răcit de tine. Și ai și tu destule hachițe, nici frumoasă nu ești, de deșteaptă, oi fi cât de cât deșteaptă, dar nu cât să poți să rânduiesti ordinea priorităților tale în așa fel, încât să nu dai greș niciodată. Citește mai departe…

Publicitate