Ea și El

8 semne cel puțin ciudate, care atestă că, de fapt, îl iubești

 

Dacă veți constata că aveți următoarele “simptome” , care la prima vedere ar putea părea absurde, înseamnă că sigur sunteți îndrăgostite de cel de lângă voi!

1.Bărbatul acesta vă enervează sau vă plictisește, însă continuați să-l suportați. Poate că repetă aceeași greșeală, deși i-ați tot spus. Uneori acest lucru este în măsură să ne scoată teribil din sărite, ceea ce nu vă împiedică însă să fiți împreună. Și suportați nu pentru că vă e frică să nu rămâneți singure, ci..pentru că îl iubiți!

2.Din cauza acestui bărbat, v-ați complicat viața.
Poate vă desparte o mare distanță, însă sunteți decise să depășiți acest lucru. Poate acest om are o mulțime de probleme personale. Poate vi se pare că tot Universul se opune acestei relații, dar acceptați provocarea.

3.Vă e totuna despre ce vorbiți.
Nu vă pasă că pierdeți timpul cu prostii. Puteți să vorbiți o zi întreagă despre starea vremii, sau, pur și simplu, să tăceți. Important este să fie lângă voi acest bărbat.

4.Sunteți gata să faceți lucruri pe care nu le-ați făcut niciodată.
Spre exemplu, să stați lângă el, o zi întreagă, la pescuit. Sau să mergeți la un meci de fotbal.

5.Vă contraziceți mereu.
Dacă partenerii nu ar avea dispute, înseamnă că le este indiferentă cealaltă persoană. Disputa este un semn al interesului față de partener..

6.Nu vă rușinați de corpul vostru, alături de acest bărbat și nu vă respinge nimic la corpul lui.
Nu ne referim la simplul fapt de a umbla goi, unul în fața celuilalt, ci, spre exemplu, de a trage un vânt, sau de a eructa, în prezența celuilalt. Și apoi de a râde împreună, fără a vă rușina.

7.Îl chestionați mereu pe celălalt, cu privire la tot felul de lucruri.
Înainte de a căuta pe internet, îl întrebați pe el. Vă interesează părera lui, cum ar fi procedat el.

8.Vă e frică de el.
Dacă îl vedeți abătut, dacă e nervos sau tăcut, vă frământați dacă nu cumva chiar voi sunteți motivul acestor stări ale lui. Aproape că vă e teamă să-l tulburați, spunând ceva nepotrivit. E un semn cert că-l iubiți.

Sursa : creu.ru

surse foto: uduba.com, vocerealmentesabia.com, gurutest.ru, nakupvakci.cz