Ea și El Pe canapea

Cum seduci o femeie inteligentă?

www.oneequalworld.com

Nu îi pui mâna pe picior din prima. Ar însemna să fii un idiot. Nici din a doua. Ar însemna că ești un idiot cu întârziere. Nu începi cu o minciună. S-ar putea să termini cu mai multe. În plus de asta, mincinosul întotdeauna se încurcă și se dă de gol. Femeia inteligentă nu are nevoie de doctorat pentru a mirosi unul în preajma ei. Fii sincer încă de la inceput. Altminteri, vei avea parte de un sfârșit. Mai repede decât iti poți imagina.

Să o seduci nu înseamnă să îi torni cuvinte dulci în minte în timp ce privirea se oprește în decolteu. Când tresari brusc în fața unei perechi de sâni, probabil nu ai văzut destui.

La început, o atingi blând. Dar nu pe trup. Un trup înghețat nu are nevoie de mâini iscoditoare. Așa cum o inimă împietrită nu poate fi mișcată de un impostor de suflete. Există multe femei băgate în pat. Prea puține păstrate în inimă. Există și mai multi bărbați care ar băga în pat orice mișcă. Asta nu e seducție. E prostituție. O prostituție a minții și a inimii.

Nu te lăuda că ai cărți în bibliotecă dacă pe cele din buzunar nu știi să le joci bine. Nu fă promisiuni. S-ar putea să nu te poți tine de ele. Promite-i prezentul. E tot ceea ce contează cu adevărat. Caută-i privirea cu privirea ta. Nu te pierde în poezii pe care nu ți le aduci aminte. Un vers rostit pe jumătate e ca o buză sărutată în fugă. Nu-i oferi soarele și luna de pe cer. Oricum nu ar avea ce face cu ele. Oferă-i timp. Din timpul tău. Timp prețios. Nu te uita la ceas. Fă-l să se oprească în loc.

Descoper-o! Dar nu de haine. Și le poate da jos singură. Ferește-o de priviri răscolitoare.

Sedu-i mintea! Căci trupul nu tresare fără ea!

________

Comandă cartea Iubind-o pe Ea și bucură-te de tine și de iubire!

De unde poți achiziționa cartea? De aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

 

Foto: www.oneequalworld.com