Ea și El

Cum se deosebești o femeie ușoară de una serioasă

Întrebarea asta și-o pun, desigur, mai mult bărbații, însă și noi, femeile, suntem neiertătoare, când e vorba de „semenele” noastre, de aceea suntem încântate să putem da verdicte de genul ” „Ah, aia? E o c..vă!” , excluzând rapid persoana cu pricina din cercul nostru de prietene..Dar…să ridice piatra cine…..

Site-ul dictat.net a analizat trăsăturile unor astfel de femei. Iată concluziile studiului:
Pentru a deosebi o femeie ușoară de una serioasă, privește-i în primul rând profilul de pe Facebook. De regulă, astfel de specimene au o groază de contacte. În anii ’80 ele dețineau o agendă plină de numere de telefon, astăzi lucrurile s-au simplificat foarte mult.

Postările ei sunt ușor de recunoscut. Trecem peste textele „subțirele” imagerău, ne oprim asupra imaginilor. Ele o arată mereu în ipostaze provocatoare, îmbrăcată sexy, punându-și în valoare „punctele forte”. Fotografiile o vor înfățișa cu precădere pe la petreceri, în cluburi de noapte, la inaugurarea unor obiective din domeniul entertainmentului, la evenimente mondene. Obiceiul ei este să mănânce și să bea, fără să plătească.

În weekenduri o caracterizează postările depresive. De genul : ” Toamnă. Sunt tristă” sau ” Iarăși plouă..”. Apar fotografii cu băltoace, cu natură posomorâtă, cu cățeluși plouați etc. Și asta numai pentru că vineri seară s-a aflat pe culmile fericirii, dar nu mai ține minte cu cine. Iar acum se căiește. Între timp, „vinovatul” a fost identificat, dar, iată, i-a rejectat cererea de prietenie. Își privește lung lista contactelor și constată că vreo 10 procente au fost deja cu ea, „au avut-o” – cum se spune – și, mai mult, nu s-au abținut să le povestească și altora despre acest lucru. Cum să nu te intristezi?..

imageO poți găsi ușor prin baruri. Pare a fi cea mai veselă de acolo : îi cunoaște pe DJ, pe barmani, pe bodyguarzi – toți au trecut prin patul ei. Sau ea, prin al lor. Dar o mai poți și descoperi, stând tăcută la o masă și butonându-și telefonul. Va încerca să te/se convingă că nu ea a fost folosită, ci ea este cea care i-a folosit pe toți ceilalți.

Dacă-și va ruga o prietenă s-o „scape de unul”, e clar : a avut o partidă de sex cu respectivul, iar el n-a mai sunat-o după aceea. Deci nu mai are nevoie de ea. Dar e bine să se știe că ea e cea care a renunțat, că vrea să scape.

Ea este întotdeauna cea care „atacă” prima. Motivul poate fi oricare : imagede la banalul „cât e ceasul?”, până la rugămintea de a primi cu împrumut bricheta. După care așteaptă reacția celuilalt. Pentru a se năpusti apoi, ca o pasăre de pradă. E suficient să-i spui, ca bărbat : „Ce dress frumos ai”, și gata! Te-a și catalogat : ești un intelectual fin, te pricepi la modă, deci ești un tip valabil, care trebuie exploatat!

Nu trebuie s-o servești. Va deduce că ești un papă-lapte. Dacă ești amabil cu ea, te va trece repede în categoria neinteresantă a „amicilor”. Ea îți va afla imediat slăbiciunile. Știe că poate juca cu tine un joc prelungit. N-o deranjează să se culce cu un cartier întreg, începând cu taximetristul. Face parte din categoria „oamenilor de acțiune”: mai întâi facem sex, iar apoi povestim despre premierele cinematografice! Invers nu se va întâmpla niciodată!

Când este trează, femeia ușoară este din cale-afară de serioasă. Însă dacă dă de băutură, s-a zis cu ea! Devine exagerat de veselă. Dansează îndrăcit pe ringul de dans. O astfel de schimbare de atitudine arată clar că băutura îți ia mințile.

imageFemeile ușoare fac parte din categoria „prințeselor”. De aceea, pe la petreceri se îmbracă cât mai elegant , mai sexy, provocator. Deși s-au văzut destule femei ușoare și în cizme de cauciuc. Pentru că nu are nimic altceva mai bun de făcut, se străduiește să pozeze cât mai mult către camerele de fotografiat și de luat vederi, prezente în locul respectiv. Doar toată lumea trebuie să vadă cât e de solicitata, cât de mult o iubesc „camerele”.

Adoptă o mină din cale-afară de fericită, apucă într-o veselie paharele cu băutură de pe tăvile chelnerilor, încearcă să se îmbete cât mai repede, pentru că nu mai are în portofel decât vreo 300 de lei, și mai are de plătit taxiul până acasă, plus factura de întreținere pe luna trecută. În public n-o s-o prea vezi mâncând, însă dacă o vei invita în vizită, o să înfulece și-o să bea, de n-o să știi cum să mai scapi de ea!

Surse foto: chicagoillinoisweddinphotography.com, spletnik.ru, thefun.singles.com,your-lovebox.com,liveinternet.ru

.

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate